Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞMAK

 

Yüksek ovada iki gün evvel 16 asker, dün Iğdır  Nahçıvan sınır kapısı yolunda l3 Polisimizin yere döşenmiş patlayıcıların patlatılması sonucunda ŞEHİT olmaları, ülkemizi YASA boğmuştur. ŞEHİTLERİMİZE RAHMET MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

 

Bu toprakların hangi yeri ki, Müslüman kanı ile sulanmadı. Her karışına ŞEHİT kanı karışarak vatan oldu. Anaların evlat acılarını yüreklerine bastırarak, ANADOLU OLDU.

 

ŞEHİTLER, geçici olan kısacık dünya hayatına karşılık, EBEDİ BİR CENNET HAYATINA nail oldu. Türk Milletinin tarihsel karakterindeki, Anaların çocuklarını beşiklerinde sallarken, YA ŞEHİT OL YA GAZİ ninnisinin ,göklerdeki kabulünün günlerini yaşıyoruz. Kafir PKK nın hedefindeki TÜRK ve KÜRT milleti büyük bir sınavdan geçiyor. Bir şehidin 40 cehennemlik yakınına ŞEFAAT edeceği mükâfatının taçlandırdığı insanlarımızı tek tek seçiyorlar.

 

ŞEHİTLERİN, Ölmezliği, Onların bizim bilemediğimiz bir YAŞANTI HALİNDE OLDUKLARI MÜJDESİNİ bize veren RABBİMİZ C.C. nın HİTABI bizi FERAHLANDIRIYOR.

 

Sadece siyaset olsun diye, Ölümlerimizi SORGULAMAYA kalkanların, bu hallerden NASİPSİZ, BAHTI KARALAR olması da bizi üzüyor. 32 yıldır SÜREN PKK terörünün, dünü bu günü ile yaptıkları ihanetlerin hesabı yapılamıyor. Almanya, İngiltere, İsrail, ABD, İran, Irak, Suriye, Yunanistan, Fransa ve daha birçok devletin destek verdiği Teröristlerin ülkemizdeki CİNAYET ve SABOTAJLARINA,  medeni toplum adına, nasıl karıştırdıkları akılları karıştırıyor.

 

Söyle 13 yıl geriye dönüp baktığımızda, sözde müttefik devletler silah ve teçhizatının, şarta bağlı kullanım halinde,                 Operasyonda “ Benim TANKI, UÇAĞI, SİLAHI kullanamazsın engellemelerini çok gördük.

 

Türkiye bunları artık atladı. Her türkü SİLAH ve DONANIMI kendisi üreten bir ülke haline gelmemiz, PKK ya karşı bu günkü operasyonları yapabilmemiz, bu gerçeklerle bağdaşıyor.

 

KANDİL dağı TÜRK UÇAKLARININ ve SAVAŞ HELİKOPTERLERİNİN atış POLİGONU olmalıdır. Ülke dışındaki PKK kampları, Türk uçaklarının KAHREDİCİ hedefleri olmaktadır. BİR KAN AKITANDAN, YÜZ KAN BEDELİ ALINMALIDIR. Meclis içindeki PKK lideri DEMİRTAŞ’ın,” KAN,KAN TEMİZLENMEZ “sözü, öte tarafta, PKK sizi TÜKÜRÜĞÜ ile BOĞAR bağırtısı, Kadınının ise, BİZ ARKAMIZI PKK PYD ye YASLADIK itiraflarının, PKK  YILANININ BAŞININ adresini gösterirken. Başlarına ÖDÜL KONARAK dağda adam aramanın da luzumsuz olduğudur.  Demirtaş’ın bir ayağının ALMANYA’ da olma hikmeti, ALMAN AJANLARININ PKK içindeki aktif faaliyetleri ve LOJİSTİK destek sağlamaları ile ANLAŞILAMIYOR MU.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR