EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR

EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR
İlkadım Belediyesi tarafından İlkadım Etüd merkezlerinde başlatılan yaz okullarında eğitim gören minik öğrenciler yaz tatillerini hem öğrenerek hem eğlenerek geçiriyor

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı İlkadım Etüd Merkezi yaz okulunda eğitim gören çocuklar yaz tatillerini hem öğrenerek hem eğlenerek geçiriyor. Yaz okulu eğitim programında Kur'an-ı Kerim, Peygamberler Tarihi, Siyer-i Nebi, İlmihal, Adab-ı Muaşeret dersleri gören minikler aynı zamanda kişisel gelişimlerine destek olmak amaçlı satranç, sinema, kitap okuma ve bir çok sosyal ve kültürel faaliyetlere katılıyor. Minikler eğitimlerinin yanında ilçede ki önemli Türbe ve tarihi yapıları ziyaret ederek geçmiş tarihlerini öğreniyor. Eğitimler sonrası ise minikler İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe ve Restaurant'ta dinlenme imkanı bularak gönüllerince eğleniyor.

İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, "Çocuklarımızın yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri, keşfedilmemiş yeteneklerini gün yüzüne çıkarıp, kültürel ve sosyal alanda gelişmişlerine katkıda bulunmak amacıyla yaz okulu bünyesinde Kur'an-ı Kerim, Peygamberler Tarihi,satranç, kitap okuma gibi kurslar açtık. Öğrencilerimiz kursları başarı ile tamamladı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her daim yanındayız." dedi.

 

 

.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.