EĞLENCE, BULVAR AVM’DE

EĞLENCE, BULVAR AVM’DE
Sömestir Boyunca Gerçekleşecek Olan, Çocuklara Özel Birbirinden Keyifli Kültür ve Sanat Etkinlikleri Bulvar AVM’den Çocuklara Karne Hediyesi..

21.01.2017Bulvar AVM, yarıyıl tatilinde çocukları birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarına ve atölyelere davet ediyor. Düşevi oyuncuları  “Kaçaklar Black Light Çocuk Oyunu ” ve Pera Sanat Tiyatro Ekibinin rol alacağı ‘’Masal Diyarında” adlı çocuk tiyatro oyunları Bulvar AVM Kültür Salonu’nda sahnelenecek.

Tiyatrolar Detaylı Programı ;

22 Ocak Pazar saat 15:00 ‘’Kaçaklar Black Light Çocuk Oyunu’’

26 Ocak Perşembe ve 2 Şubat Perşembe Saat 14:00 ve 15:00 2 seans olmak üzere ‘’Masal Diyarında ’’adlı tiyatro oyunları Bulvar AVM Kültür salonunda sahnelenecek.

 

“Pera Sanat Akademi ile Çocuk Atölyeleri”

Bulvar AVM ve Pera Sanat işbirliği ile gerçekleşecek çocuk atölyelerinde, şönilden kukla yapımı ve ritim atölye çalışmaları yapılacak. Çocukların yaratıcılıklarının farkına varmaları, potansiyellerini sonuna kadar kullanmaları, bireysel farklılıklarını anlamaları ve grup halinde çalışarak ortak çalışma gerçekleştirmelerini hedefleyen çocuk atölyeleri, yarıyıl tatili boyunca her çarşamba ve her cumartesi  14:00 - 17:00 saatleri arasında Bulvar AVM kapalı yemek katında bulunan Atölye Evi’nde gerçekleşecek.

Ücretsiz olan etkinliklerimize, tüm çocuklarımız davetlidir. Sömestir tatilini eğlenceye dönüştürmek için Haydi Çocuklar Bulvar AVM’ye..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.