EĞİTİMLİ NESİLLER

EĞİTİMLİ NESİLLER
Kurt, yeni eğitim yılının tüm öğrenci ve öğretmenler için hayırlı olmasını diledi.

Adnan Kahveci İlkokulunda düzenlenen 2017-2018 eğitim öğretim yılı açılış törenine katılan Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, yeni eğitim yılının tüm öğrenci ve öğretmenler için hayırlı olmasını diledi.
 

Türkiye’nin kalkınması, ilerlemesi ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolundaki en önemli adımlardan birisinin de iyi eğitimli nesiller olduğunu vurgulayan Kurt, şunları kaydetti:

“Ülkemizin geleceğini inşa edecek olan nesillere en büyük borcumuz, onlara kaliteli ve nitelikli eğitim imkanları sunmaktır. Ak Parti iktidarları döneminde merkezi bütçeden en büyük payı ayırdığımız Milli Eğitim Bakanlığı, geçtiğimiz yıllarda okullardaki fiziki olumsuzlukları minimum seviyeye indirmiş, öğrencilerimizi 70-80 kişilik dersliklerden 20-25 kişilik modern dersliklere kavuşturmuştur.

Eğitim harcamalarımızın ülkemizin geleceğine bir yatırım olduğu bilincinde hareket ederek, ilköğretimden lisans eğitimine kadar tüm kademelerde ileri teknoloji kullanılması için gereken tüm çalışmaları yürütüyoruz.

Eğitim ve öğretimde ileri teknolojinin, modern dersliklerin yanı sıra, öğrencilerimizi ahlaklı, topluma faydalı ve demokrasiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmelerini bekliyoruz.

Hedeflediğimiz 2023 ve 2071’in Türkiye’sini inşa edecek olan nesillerimizin en iyi şekilde hazırlanmaları için seferber olmuş durumdayız.

Bu vesileyle, 2017-2018 eğitim öğretim yılında, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.