“EĞİTİMİ HER DAİM ÖNEMSİYORUZ”

“EĞİTİMİ HER DAİM ÖNEMSİYORUZ”
Derebahçe Sosyal Tesislerinde, İlkadım Belediyesi Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM) tarafından Geleneksel 3.Büyük Veli Buluşma programı düzenlendi.

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesislerinde İlkadım Belediyesi Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM)’in düzenlediği Geleneksel 3.Büyük Veli Buluşması programına katıldı. Başkan Tok’a AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, İLKEM Eğitim Koordinatörü İdris Yüce, İlkadım Belediyesi Eğitim ve Etüt Merkezi (İLKEM)’in öğrenci ve velileri katıldı. Derebahçe Sosyal Tesislerinde İLKEM Geleneksel 3.Büyük Veli Buluşması programın öğrenci ve velilerle bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, İLKEM Eğitim Kurumumuzun 3 farklı Şubemizde eğitim gören 830 öğrencimiz ve değerli aileleri ile bir araya gelmekten mutluluk duydum.” dedi.

ilkadim-bulusma-(2).jpg ilkadim-bulusma-(1).jpg

TOK’A TEŞEKKÜR
Veli ve öğrencilerin Başkan Tok ile buluştuğu programda velileri temsilen konuşan Anaokulu Müdiresi Pınar Düzenli, Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok'a Hizmet, Sosyal Belediyecilik ve Eğitim alanın da İlkadım ilçesine kazandırdıkları hizmetten dolayı teşekkür etti.

“EĞİTİMİ HER DAİM ÖNEMSİYORUZ”
3 Farklı Şube ile ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite hazırlık öğrencilerine hizmet veren ILKEM Eğitim Kursu velileri ve öğrencileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, “Öğrencilerimize ve velilerimize buradan müjde vermek istiyorum. Öğrencilerimizin boş vakitlerini değerlendirmek ve sınavlara çalışmak için kullandıkları gençlik merkezlerini ve halı sahaların sayısının artırarak, ilçe merkezine uzak mahallelere kadar bu hizmeti ulaştıracağız. Üniversiteyi kazanan öğrencilere her dönem için yardım bursu vereceğiz. İlkem Eğitim ve ETÜT Merkezi Kurs sayısını 6' ya çıkarılıp, daha geniş kitlelere ulaşmak ve bu hizmeti merkezden uzak mahallelere ulaştırılacağız. Teknolojiyi sadece kullanan değil teknoloji üreten bir nesil yetiştirmek için mücadele vereceğiz. Çocuklarımızın bilişim alanında üretici olmasını sağlayacağız. Eğitim bir ülke meselesidir. Eğitim demek ekonomi, bilim, teknoloji, gelişmişlik, kalkınmışlık demek. Dolayısıyla biz eğitim konusunda her daim velilerimizin ve çocuklarımızın yanın da dün oluğu gibi bugünde yarında olacağız. Çocuklarımıza eğitim olanakları sunduğumuz İLKEM Eğitim Merkezlerimizin yanı sıra 4 yılda 64 çocuk parkı 12 halı saha yaptık. Bu hizmetlerimizin tamamından binlerce yavrumuz faydalanarak mutlu oluyor. Çocuklarımızın bu mutlulukları da bizim en büyük ödülümüz oluyor. Biliyoruz ki bugünün mutlu çocukları ve gençleri yarının başarılı bireyleri olacak” şeklinde konuştu. Yoğun katılımın, coşkunun ve mutluluğun bir arada olduğu programda Başkan Tok, tüm öğrenci ve velilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek sohbet etti ve günün anlamına binaen fotoğraf çekilerek program son buldu.

ilkadim-bulusma-(3).jpg ilkadim-bulusma-(5).jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum