“EĞİTİME DESTEĞİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

“EĞİTİME DESTEĞİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Nazmiye Ünal Soğancı ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Kul,” Eğitim denince bizim için akan sular durur” dedi.

Eğitim kurumlarını ziyaret kapsamında belirli aralıklarla ilçedeki okullara giden Belediye Başkanı Şenol Kul, minik yüreklere dokunmaya devam ediyor. Başkan Kul son olarak okulun müdür yardımcısı Elif Şahin’in sosyal medya üzerinden kendisini okula davet etmesi üzerine Nazmiye Ünal Soğancı ortaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Okul Müdürü Mustafa İmamoğlu ve okul yönetimi tarafından karşılanan Başkan Kul, okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Kul, öğretmen ve idarecilerin fikir ve önerilerinin kendilerine yol gösterdiğine vurgu yaptı.

TERME’DE ZORLU DÖNEM BİTMEK ÜZERE
Altyapı gibi süreç isteyen ve meşakkatli projeleri Terme’de hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Kul, girmiş oldukları zorlu dönemin ardından hep birlikte birçok bölgede feraha ulaştıklarını sözlerine ekledi. Yol, kaldırım, çevre temizliği, altyapı ve üstyapı gibi belediyelerin asli görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Kul, bunlarla beraber sosyal belediyeciliğin de gereğini yaptıklarını vurguladı.

1-030.jpg

KATKI SAĞLIYORUZ
Okul ziyaretinde Terme Belediyesi'nin eğitim gönüllüsü bir belediye olduğunu belirten Kul, "Asli görevimiz olmamasına rağmen eğitime desteği çok önemsiyoruz ve bunu vicdani bir görev kabul ediyoruz. Biz eğer çağdaş uygarlıklar yarışında iddialı olacaksak bunu eğitimli nüfuslarla, eğitimli toplumlarla yapacağız. Bunun bilincinde olan bir belediye olarak okullarımızın fiziki yapılarına elimizden geldiği kadar katkı sağlıyoruz.” dedi.

2-027.jpg

ALT VE ÜST YAPI SORUNU ÇÖZÜLECEK
Nazmiye Ünal Soğancı ortaokulu bahçesi ve okul çevresindeki yolda yaşanan alt yapı ve üst yapı sorunlarının çözümü noktasında Terme SASKİ görevlisi Bekir Tatar ve okul idarecileri ile birlikte incelemelerde de bulunan Başkan Kul, “Hemen burada çalışmalarımıza başlayacak ve alt ve üst yapı sorununu ortadan kaldıracağız. Eğitim denince bizim için akan sular durur” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.