EĞİTİMCİ ŞAİRİ EĞİTİMCİLER İMZA GÜNÜNDE

EĞİTİMCİ ŞAİRİ EĞİTİMCİLER İMZA GÜNÜNDE
10. kitabı " " Ayrılık Aşka Yakın Yaşıyordu " yu okurları için imzalayıp onlarla söyleşide bulunan Kolay Anadolu Lisesi öğretmenlerinden şair ve yazar Süleyman Altunbaş'ı eğitimci arkadaşları yalnız bırakmayıp destekverdiler.

Eğitimci şair Süleyman Altunbaş özellikle maviye olan tutkusunu şiirlerine yansıtmasıyla tanınıyor. Şair Altunbaş'ın imza gününe katılan bazı eğitimci arkadaşları şöyle:

OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt, Türk-Eğitim Sen Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma ve yönetimi, Yedi İklim Kültür Sanat Eğitim Bilim Ve Yardımlaşma Derneği Bafra Şubesi Başkanı ve eğitimci Recep Şen, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gencel, şair, yazar Birfani mahlaslı ve emekli öğretmen Mehmet Alan, söz yazarı, emekli eğitimci, şair ve gazeteci Oktay Zerrin, Özel Bafra İ.Ö.O. ortakları ve öğretmenleri, eğitimci Soner Lokman, Kolay Anadolu Lisesi Md. Yrd. Birol Kağıt ve öğretmen arkadaşları, Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe öğretmeni, öykü yazarı Semrin Şahin ile okul arkadaşı öğretmenler ve çok sayıda eğitimciler katıldı.

Şair Süleyman Altunbaş " Ayrlık Aşka Yakın Yaşıyordu " adlı yeni ve 10. deneme türündeki kitabının imza gününde kendisini yalnız bırakmayıp destek veren eğitimci arkadaşalrına, şair ve yazar dostlarıyla tüm okurların teşekkür etti.

Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.