Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nden iftar yemeği

Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nden iftar yemeği
İftar programına; Yıldız Gençlik Kulübünün yönetim kurulu üyeleri, sporcuları, izciler ile Çevre Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin, yönetim kurulu üyeleri, Platform temsilcilerinin yanı sıra dernek üyeleri katıldı.

Samsun Çevre, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Büyük yaptığı açıklamada; “Çevre Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’miz güzel bir iftar programı tertip etti. Kısa süre içinde kardeşlerimize ulaştılar. Bu güzel tablonun oluşmasını sağladılar. Emeği geçen dernek yönetimini ve gönüllerimizi tebrik ediyorum. Çevre Eğitim ve Yardımlaşma Derneğimiz, kurucusu ve üyesi olduğu platformlar üzerinden önemli faaliyetler gerçekleştirmektedir. Derneğimiz, Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu, Kritik ve Analitik Düşünme Platformu, Hukukun Üstünlüğü Derneği İl Temsilciliği, Mimar Sinan Mühendisler Birliği ve Helal ve Doğal Beslenme Platformu, Son Peygamber Platformu, Eğitim ve Değişim Derneği İl Temsilciliği gibi oluşumlarla hizmet ufkunu genişletiyor. Ailelerin tanışma ve kaynaşmasını sağlamak için Eğitim ve Dinlenme programlarını başarı ile organize eden dernek yönetimimizi huzurlarınızda tekrar tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Ayrıca Büyük, “Geleneksel hale gelen iftarımızın gerçekleşmesinde maddi-manevi katkısı olan kardeşlerime teşekkür eder, rabbimden helal kazanç ve rızıklarını ziyade etmesini niyaz ederim. Tabi ki davetimize icabet edip bizleri onurlandırdığınız için sizlere, gençlerimize, çocuklarımıza en kalbi duygularla teşekkür ederim. Yüce Allah’tan, Ramazan ayının tüm insanlığa ve İslam ümmetine hayırlar getirmesini, her türlü zulüm, kan ve gözyaşının dinmesini, huzur ve bereketin artmasını, inananların bağışlanmasını niyaz eder, Kur’an ayı olan Ramazan-ı Şerifinizi bir kez daha tebrik ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.