EĞİTİM KAMPI

EĞİTİM KAMPI
Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi, Kış Etkinlikleri kapsamında Amasya Hamamözü’nde Liseli Gençler için Eğitim Programı Organize etti.

“ AGD’ den Muhteşem Eğitim Kampı “

Program ile ilgili bilgilendirme yapan Samsun AGD İmam Hatipler Komisyon Başkanı Mücahit Tekkeşinoğlu şunları söyledi:

Gayemiz, Gençlerin İnancı ve ideali uğrunda fedakârlık yapabilecek bilgi ve donanıma sahip olmasıdır. Kim var? Diye seslenildiğinde sağına soluna bakmadan Ben varım diyebilen bir anlayış ile yetişsin istiyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan Gençler için yapılan her çalışma geleceğe güvenle bakabilmeyi sağlar. İşte bu sebeple tüm çalışmalara bedeldir. Çünkü bugünün her bir genci bu ülke için; bu ülkenin geleceği demek yarınları demektir.

Bizler Anadolu Gençlik müntesibi olarak teşkilatımızın motor gücü olan ve adından da anlaşıldığı gibi Kıymetli Gençlerimizdir. Bunun için Sömestri tatilini fırsat bilerek Lise ve İmam Hatipli Gençler için Amasya Hamamözü’nde muhteşem bir organizasyon yaptık.

Lise ve İma Hatip Gençliği için bu Eğitim Kamp Programını icra ederken Ortaokul öğrencilerimiz için de vakıf merkezlerimizde sosyal kültürel faaliyetler düzenleyerek onlarında gönüllerini hoş eyledik. Güzel bir tatil geçirmelerini sağladık.

17 İlçeden 70 Genç:
Bu eğitim programımıza 17 ilçeden Lise ve İmam Hatip Gençlerini bir araya getirerek Sevgi ve Kardeşlik duyguları içinde Hem Eğlen Hem De Öğren düsturu ile dolu dolu bir program icra ettik.

Programımız Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını Müslüman Genç Nasıl Olmalı ? konulu sunumu ile Samsun AGD Şube başkanı Şenol Altun yaptı. Ardından Büyük Yaşayanlar ve Model Müslümanlar konulu sunumu Samsun AGD Teşkilat Başkanı İdris Yüce yaptı.

Daha sonra gençlere Lise Komisyon Başkanı Davut Öz hitap etti. Son sunum ise İmam Hatip Komisyon Başkanı Mücahit Tekkeşinoğlu yaptı. Böyle programın eğitim kısmı tamamlandı. Ardından tarihi Camiler ve yerler gezildi. Termal Otelde Hamam ve Havuz Keyfi ile Gençler gönüllerince eğlendi.

Program sonunda Liseler Komisyon Başkanlı için Bayrak değişimi yapıldı. Liseler Başkanlığına Ömer Faruk Karaman görevlendirildi.

Programa katılan Tüm Gençlere okumaları için; Genç Adam, Gençlerle Baş Başa, İnsan Nasıl Yaşar ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitaplar hediye edildi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.