Eğitim-İş'ten İş Bırakma Eylemi

Eğitim-İş'ten İş Bırakma Eylemi
Eğitim-İş Samsun Şube Başkanı Rüstem Kara, dün Çiftlik Caddesi üzerinde düzenlenen basın açıklamasında terörün bir insanlık suçu olduğunu kaydetti.

Sendikaya bağlı memurlar Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınamak için Pazartesi günü (dün) bir günlüğüne iş bırakma eylemi gerçekleştirdiler.

"TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR!"

Ankara'da gerçekleşen bombalı saldırının hedefinde Türkiye'nin birliği, kardeşliği ve huzuru olduğunu kaydeden Kara, "Biliyoruz ki terör nereden gelirse gelsin insanlık suçudur. Bu nedenle Suruç'ta ölen gençler de, Dağlıca'da şehit edilen askerler de, Diyarbakır Hani yolunda çocuğunun ve eşinin gözleri önünde şehit edilen polis ve son olarak Ankara'nın göbeğinde yaşanan insanlık dışı katliamda ölen kişiler de bizim evlatlarımız, yurttaşlarımızdır." dedi.

İŞ BIRAKARAK KINADILAR

Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısını kınamak için bir günlüğüne iş bıraktıklarını belirten Kara, "Bugün ülkenin bütün meydanlarından teröre dur demek için, kanlı meydan türkülerinin gelecek kuşaklara devredilmemesi için, Ankara'daki katliamda kaybettiğimiz yurttaşlarımızı anmak ve acıyı paylaşmak için ve terörü siyaset edinenleri ve terörden nemalananları kınamak için, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak 12 Ekim Pazartesi günü iş bırakıyoruz. Bu kanlı saldırılarda hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, acılı ailelerinde ve tüm ulusumuza baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.