EĞİTİM İLK ÖNCELİĞİMİZ

EĞİTİM İLK ÖNCELİĞİMİZ
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Samsun Yargı Akademi ile Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Üyelerine, 1.Derece yakınlarına ve Öğrenci Üyelerine yönelik protokol imzaladılar.

Protokol, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN ve Samsun Yargı Akademi Kurucu Müdürü Murat GÖRÜR tarafından Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzalandı.

İmzalanan protokol gereği Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Üyeleri, 1. Derecede yakınları ve Öğrenci Üyelerin katılım sağlayacağı KPSS Öğretmenlik, KPSS-A, KPSS-B, KPSS-Önlisans, KPSS Lise, KPSS ÖABT, Açıköğretim Fakültesi Sınavı (AÖF), Akademik Lisans Eğitim Sınavı (ALES), Dikey Geçiş Sınavı (DGS), Yabancı Dil Sınavı (YDS),  Genel İngilizce, Serbest Mali Müşavir Muhasebeciler (SMMM), Hakimlik kurs programlarında liste fiyatı üzerinden % 15 indirimden faydalanacaklar.

 

Protokolle ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmalarda Üyeleri, 1. Derecede yakınları ve Öğrenci Üyelere yönelik olarak eğitim alanında da protokoller yaptıklarını, eğitim alanında Samsun Yargı Akademi ile protokol imzaladıklarını ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin kurumlarla işbirliklerinin devam edeceğini” söyledi.

 

Samsun’da 2011 yılından beri KPSS sınavlarında toplumda herkesin referans gösterdiği Yargı Akademi eğitim kurumlarının Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesinin üyelerine, 1. Derece yakınlarına hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını” belirten Samsun Yargı Akademi Kurucu Müdürü Murat GÖRÜR “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile yapılan protokol ile oda üyelerinin yakınları ve öğrenci üyelerine kaliteli eğitim hizmeti verileceğini” söyledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.