Eğitim Gönüllüsü Başkan

Eğitim Gönüllüsü Başkan
Eğitime yapılan yatırımlarla dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Daha iyi bir gelecek eğitime yapılan yatırımların süreceğini ifade etti.

Subaşı İlkokuluna belediye olarak yapılan eğitim yardımları ve çevre düzenleme çalışmalarından dolayı  İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ve Okul Müdürü Mehmet Saka, İlkadım’ın eğitim gönüllüsü bir başkana sahip olduğunu ifade ederek Başkan Tok’a teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Mehmet Saka, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, Subaşı İlköğretim Okul Aile Birliği Yöneticileri ve çevre okul müdürlerinin de katıldığı buluşmada konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en büyük oranda eğitim sorumluluğunu kendilerinin üstlendiğini söyledi.

 

EĞİTİME 1 YILDA 1 MİLYON TL YATIRIM

Eğitime son bir senede yaptıkları yatırımlardan bahseden Başkan Tok, “ Eğitime sınırsız hizmet kapsamında 2014-2015 eğitim öğretim yılında İlkadım ilçe genelindeki eğitim kurumlarına yapmış olduğumuz, bakım onarım, çevre düzenlemesi,  parke taş, asfalt ve yeşil alan çalışmalarına bugüne kadar yaklaşık 1 milyon  TL harcadık. İmkanlarımız ölçüsünde bölgemizdeki tüm okullarımıza destek oluyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminde de bu çalışmaları hız kesmeyeceğiz.” dedi.

 

 "ÇOCUKLARIMIZ DAHA İYİ ŞARTLARDA OKUSUN"

İlkadım İlçesinin Samsun'un eğitim öğretim yuvaları noktasında kalbi olduğunun altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde bulunan eğitim öğretim yuvalarımız için desteğimizi esirgemedik. İmkanlarımız doğrultusunda hangi okulda eksikler var ise bu eksiklikleri tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Samsun'un en yoğun eğitim yuvalarının bulunduğu İlkadım İlçemiz eğitim öğretimin adeta kalbi olmuştur.  Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için gece gündüz, yaz kış demeden çalışıyoruz. Çocuklarımızın daha ferah daha sağlıklı daha konforlu bir eğitim hayatı geçirmeleri, geleceğe daha aydınlık bakabilmeleri için Milli Eğitim Müdürlüklerimizle istişarelerde bulunarak bu hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu yatırımlarımız ilerleyen yıllarda ki eğitim öğretim dönemlerinde de imkanlarımız doğrultusunda devam edecektir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.