"EĞİTİM BİZİM TEMEL TAŞLARIMIZ"

"EĞİTİM BİZİM TEMEL TAŞLARIMIZ"
Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Eğitim bizim için vazgeçilmez temel taşlarımızın arasında yerini alıyor ”dedi.  

Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, “ 151 yıldır dinlenmeden kimseyi geride bırakmadan insan ıstırabını dindirmek hayırsever elini Dünyanın her yanına taşıyan ve özellikle ilçemizin kırsal kesimlerinde ve merkezinde okul yönetimi ile irtibatlı olarak ihtiyaç sahibi öğrencileri yalnız bırakmıyoruz ”dedi. 

img-2653.jpg

"ÖĞRENCİLER ARASINDA AYRIM YOK"
Tüm öğrencilerin taleplerini karşıladıklarının altını çizen Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” İlçemizdeki öğrenciler arasında ikilem oluşturmuyoruz. Bu anlamda Canik Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte en iyisini yakalamak için 2018-2019 yılında başlattığımız. Öğrencilerin kırtasiye ve giysi ihtiyaçlarını karşılıyoruz.  Eğitimdeki desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Genel Merkezden gelen giysileri ilçedeki okulların sayısına göre kolilere konularak 09.09.2019 tarihinde ilk önce Başkonak İlkokulundan başlayarak okullara teslim edilecek yerinde eğitimcilerle görüşülerek eksikler tespit edilerek destek olunmaya çalışılacağız Bu bağlamda Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanımız ve Basın Sözcümüz Köksal Öner ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek şube binasında start verdik ” diye konuştu.

img-26521.jpg

"DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK"
Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Onursal Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde eğitimdeki desteklerini sürdürmeyi devam ettirdiklerini anımsatan Türk Kızılay, Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da desteğimiz devam edecektir. Bu konu ile ilgili çalışmalarımızı tamamlamış olup 09.09.2019 tarihinde Başkonak İlkokulundan başlayarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giysi ve ayakkabı teslim edilecektir. Ayrıca eğitimcilerle eksiklerin tamamlanması için yerinde görüş alışverişinde bulunacağız. Bundan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gerekli izinler alındıktan sonra okullarımız tek tek ziyaret edilerek gerekli malzemeler Okul idaresine teslim edilerek yavrularımız refüze edilmeden faaliyetlerimizi gerçekleştirilecektir” dedi. Köksal Öner                                                                  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.