EFSANE GERİ DÖNDÜ 

Türkiye Amatör Lig Dördüncü Grup’ta açık ara farkla şampiyonluğu göğüsleyen yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor, uzun yıllar sonra tekrar profesyonel lige dönmenin gururunu yaşıyor.

Şampiyonlukta katkısı olan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım’ın cefakar ve fedakar Çarşambaspor taraftarlarının vermiş olduğu destekler asla inkar edilemez. 

3. Lig'e çıkmanın mutluluğunu üstü açık otobüsle futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerin katılımlarıyla konvoy yapılarak Çarşamba cadde ve sokaklarında şampiyonluk turu atarak Çarşamba halkının alkışlarıyla karşılandılar.

whatsapp-image-2020-07-19-at-16-00-55.jpeg
 
8 sezon aradan sonra tekrar profesyonel ligde boy gösterecek olan yeşil-beyazlılar, şampiyon takımın kadrosundan 11 futbolcu ile yeni sezon için anlaşma sağladı. 

Çarşamba ekibi Muhammet Mustafa Doğan, Abdulkadir Yıldırım, Muhammed Özdemir, Murat Kurum, Veysel Kılıç, Ömercan Ahenk, Metehan Genç, Erhan Tatlıdil, Tugay Eruzun, Kemal Sabri Bayraktar ve Eren Yılmaz’la tekrar anlaşma sağladı.

 Teknik direktör olarak tekrar başarılı çalıştırıcı Kenan Yelek’le anlaşan efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor ligde önce kalıcı olacak daha sonrada şampiyonluğu kovalayacağına inanıyorum.

HER ŞEY SAMSUN FUTBOLU İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR