EFSANE ÇARŞAMBASPOR ÖZÜNE DÖNDÜ

3. lig 3. grupta mücadele veren yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor, son haftalarda yaptığı çıkış ve performansla göz dolduruyor. Zorlu deplasman Isparta 32 spor’dan söke söke 1 puan koparan yeşil beyazlılarda moraller yüksek. Çarşambaspor’un en büyük hedeflerinden bir tanesi olan sahaya çıktığında yenemiyorsan yenilme ilkesi ile başarı yakalaması çok önemli.
 
Çarşambaspor’un son haftalardaki çıkış ve başarısı yönetim ve taraftarlarını memnun ediyor. Tabi bu çıkışın arkasında itici bir güç var, o da Çarşambaspor kulüp başkanı Özkan Yıldırım ve yöneticileri. Birbirlerine kenetlenmiş ve inanmış bir ekip. Onlara öncülük yapan, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çarşamba belediye başkanı Halit Doğan’ın da bu başarıda çok büyük bir etkisi var.

Başarının mimarlarından ve uzun yıllar Samsunspor forması altında mücadele vermiş olan deneyimli teknik direktör Kenan Yelek’i de unutmamamız gerekiyor. Futbolcular üzerinde çok büyük bir etkisi var. Onlarla beraber antrenmanlarda sarf ettiği büyük efor ve vermiş olduğu taktiklerle, takımın kazanmasında büyük katkısı olan bir teknik adam.
 
Özetlemek gerekirse Çarşambaspor bir kolej takımı gibi birbirine inanmış ve kenetlenmiş bir ekip. Bu takımın başarısında fayda sağlayan genel kaptan Kadir Yücebaş’ında hakkını vermek istiyorum. Futbolcularla iç içe olan ve ağabeylik görevi yapan, başkanla futbolcular arasında köprü vazifesi gören bir genel kaptana sahibiz.
 
Spor basını olarak 50 yıldır Çarşambaspor’u amatörden bugüne kadar, gazete, dergi ve televizyon programlarında verdiğim desteklerle benim de katkılarımın olduğunu düşünüyorum. Bu takımın başarısında yaz kış takımına destek veren cefakar Çarşambaspor taraftarlarını da verdikleri destekten dolayı kutlarım. Kısacası Çarşambaspor camiası birlik ve beraberlik içerisinde, verilen desteklerle büyüklüğünü göstermeye devam ediyor.
 
Çarşambaspor, bu hafta çarşamba günü ilk yarının son müsabakasında Esenler Erok takımını konuk ediyor. Bu müsabakadan da üç puan alarak 30 puanla yoluna devam edeceğine inanıyorum. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR