'EFSANE BAŞKANA SORUN'

'EFSANE BAŞKANA SORUN'
Geçtiğimiz hafta ""Geçen sene bir hata idi ve kandırıldık" şeklindeki sözleriyle gündeme oturan Samsunspor A.Ş. büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, bu sözlerin merak edilmesi üzerine yeni bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabı üzerinden Samsunsporlu taraftarlarla iletişim halinde olan ve beğeni toplayan Samsunspor A.Ş. büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, bir taraftarın 'Yükseliş Sezonu, Uyanış Sezon'u gibi olmasın' mesajı üzerine açıklamalarda bulundu. "Papaz iki kere pilav yemez" diyen Yıldırım, "Geçen sene bir hata idi ve kandırıldık! Bu sene çok tecrübelendik. Artık aynı hatalar olmaz! Acelemiz yok. Kulüplerde ve belediyelerde para yok! O nedenle yavaş hareket edip istediğimiz oyuncuları uygun şartlarda alacağız. Bu yıl hocamıza güveniyoruz!" demişti.

"İzin vermeyeceğiz"
Sözlerin tam olarak ne manaya geldiğinin merak edilmesi üzerine, "Ben bunu ilk Samsunspor YK Toplantısında İsmail Başkan'dan duymuştum" diyen Yüksel Yıldırım, "Bunu yüksek sesle dile getirdim ki artık Samsunspor taraftarı rahat olsun. Bir daha olmasına Yönetim Kurulu olarak izin vermeyeceğiz dedim. Bizleri kandıranların kim olduğunu önce Efsane Başkan'a sorun lütfen!" diyerek yeni bir gündemin kıvılcımını yakmış oldu.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.