EFSANE BAŞKAN GÖREVİ BIRAKTI 

Samsunsporun ve Tüm Türkiye'nin Efsane Başkan olarak gördüğü ve kabul ettiği İsmail Uyanık önceki günki Basın toplantısı ile Samsunspordaki Başkanlık görevini bıraktığını ilan etti. 

Son derece yıpratıcı geçen bir sezonun ardından yeni sezonda da Samsunspor da işler istenildiği gibi gitmedi ve ne yazıkki bu  beklenmedik ayrılık gerçek oldu.. 

İsmail Uyanıkın Basın açıklamasında bazı açıklamaları ön plana çıktı.. Bu açıklamaların en başında Efsane Başkanın "Samsun’da bu çift başlılığın olmasına  Samsunspor’a çok zarar verdiğini görüyorum. Kendi kişisel açımdan da burada durmamda bir fayda değil, zarar getireceğinin farkındayım. Geçen hafta İstanbul’a gittiğimde yönetim kurulunda Yüksel Yıldırım beyle de bu konuyu konuşmuştuk. Karşılıklı birbirimizle ilgili sıkıntılarımız var. Devamında kendisiyle bu akşam için bir toplantı organize etmiştik. Fakat dün akşam gece saatlerinde sosyal medyada çıkan bir takım yazılardan sonra artık konuşacak bir şeyin de kalmadığı kendi adıma ortaya çıktı. Dolayısıyla Samsunspor’daki ortaklığımdan ve Samsunspor için yapmaya çalıştığım bütün görevleri bırakıyorum. Samsunspor’un daha iyi olacağını düşünüyorum." 

erdal-cansu-002.jpeg

Açıklamaları aslında Samsunspor da yaşanan kaosun göstergesi gibiydi.. Her şey de vardır bir hayır.. Eminimki bu ayrılıkta da elbette vardır bir hayır.. Ancak şunu hiç kimse unutmasınki ayrılıklar da sevdaya dahildir.. Bu nedenle bu istifa Samsunsporlu bir çok kişiyi üzsede bazı kesimleride sevindirecektir..  Artık herkes her şeyin farkında.. 

Samsunspor taraftarları özellikle İsmail Uyanıkın hatrına bu haftaya kadar sahadaki futbolculara sabır gösterdiler.. Ancak son maçta yaşanan tatsız olaylar sonrası Samsunspor da iyiden iyiye deprem etkisi yarattı.. 

Bu sebeple yüce Samsunspor taraftarlarının sabrı taşmak üzere.. Bu süreçten sonra bu takımın  başına her kim gelirse gelsin taraftar sahada savaşan futbolcu isteyecektir.. 

Sahaya çıktımı rakibi ısıran, canla başla mücadele eden bir takım görmek her taraftar gibi Samsunspor taraftarlarının da en doğal hakkı.. İsmail Başkandan sonra Samsunspor da yaşanacak gelişmeleri hep beraber takip edeceğiz.. 

İnşallah önümüzdeki günlerde Samsunspor da rüzgar bizden tarafa eser.. Trabzon'dan  alınacak bir galibiyet ve Manisa FKnın Çorumda kaybedeceği puan yada puanlar Samsunsporun iyi bir hava yakalamasını sağlayacaktır.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR