EFENDİ Mİ, HİZMETKÂR MI?

EFENDİ Mİ, HİZMETKÂR MI?
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Milletin Efendiliğine değil Hizmetkârlığına talibiz" diyerek yola çıktığı siyasi hayatında Bürokratların geldiği nokta akıllara durgunluk verecek boyuta geldi.

12177907_10206294442734713_1262542479_n.jpg

SAMSUN'DA BÜROKRATİK İŞLEYİŞ
İl Milli Eğitim Müdürü  Aytekin Girgin, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde adeta imparatorluk kurararak eşini İlkadım Halk  Eğitim Merkez. Müdür Yardımcılığı görevine atarken, Milli Eğitim Müdürlüğü'nü adeta  hemşehri, akraba, eş, dost müdürlüğü haline getirdiği iddia edilirken diğer yandan Türk Eğitim-  Sen il Kadın Kolları Başkanı'nı  İmam Hatip Lisesi'ne müdür olarak atadığı iddia edildi  

ÇORUMLULAR  GÖREV BAŞINA!   Aytekin Girgin icraatlarına öncelikli olarak hemşehrilerini göreve getirmekle başlamış,  Çorumlu Hemşehrisi Erdal Aksoy'u İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Öğretim Müdürlüğü  görevine atarken eşi Esmahan Aksoy'u İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yatma yeri olarak  kullanıldığı söylenen ARGE'de görevlendirmiş. 

ÖZEL ÖĞRETİM MÜDÜRÜ OLARAK ATADI
Bilindiği üzere ARGE İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, en az işi olan ve en rahat birimlerinden birisi olan bir bölüm. Bu bölüme Aytekin Girgin'in Milli  Eğitim Müdürlüğü'ndeki en yakın arkadaşı olan Özel Öğretim Müdürü olarak da atadığı Erdal  Aksoy'un eşini asaleten atayamadığı için  görevlendirme ile ataması Milli Eğitim  Müdürlüğü'nde 'İmparatorluk mu kuruldu?' sorularının gelmesine neden oldu. 

TÜRK EĞİTİM-SEN KADIN KOLLARI BAŞKANI İHL DE MÜDİRE  Öte yandan geçtiğimiz hafta gazetemizde haber olarak yayınlanan Çarşamba Kız İmam  Hatip Lisesi Müdiresi Nuray Torun'un Türk Eğitim-Sen Samsun Kadın Kolları Başkanı olduğu ve  atamasının ardından Türk Eğitim-Sen Samsun Şubesi Başkanı Levent Kuruoğlu'nun ziyaretine  gittiği ve başarılar dilediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum