EDİS'TEN OKUL ZİYARETLERİ

EDİS'TEN OKUL ZİYARETLERİ
İbrahim Sadık Edis Zeki Cevher ve Mirza Çalışkan İlkokulunu ziyaret etti

BAŞKAN EDİS,’ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN BÜYÜKLERİ OLACAK’

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"İlçemizdeki Okullarımızı ziyaret ettik. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldik.Yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledik" dedi.

Zeki Cevher ve Mirza Çalışkan İlkokulunu ziyaret eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’i okul müdürleri ile öğretmeler tarafından kapıda karşılandı. Başkan Sadık,“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güveniyoruz ”dedi. 

'ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ^'
Belediye olarak tüm ekipleriyle okullara hizmet götürmeye çalıştıklarını anlatan  Başkan Edis"Eğitime önem veriyor ve kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşüyoruz. Görüşmelerimizde okulların durumları hakkında bilgi alarak, dilek ve şikâyetleri de dinliyoruz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Vezirköprü Belediye olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimize idareci ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum “şeklinde konuştu.

'MUTLU VE UMUTLU OLMANIZI TEMENNİ EDİYORUM'
Ziyaretinde ayrıca öğrencilerle bir araya gelen Başkan Edis,“Yarınlarımızın teminatı olan siz çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve her şeyimizsiniz. Sizleri çok seviyor ve güveniyoruz. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağıdır. O açıdan, çalışkan ve başarılı olmanız öğretmenleriniz gibi bizlerin de ortak dileğidir. Hayatın bütün güzelliklerini yaşamanızı ve daima bugünkü gibi mutlu ve umutlu olmanızı temenni ediyorum. Bizler, yarının büyükleri olan sizlerle gurur duyuyoruz. Bu anlamda, ilçemizdeki eğitime ve eğitim kurumlarımıza imkanlarımız ölçüsünde her türlü katkı ve desteği sunmaya çalışıyoruz. Bugün de sizleri varsa talep ve isteklerinizi dinlemeye geldik” diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.