EDİS, "ESNAFA CANSUYU MHP'DEN"

EDİS, "ESNAFA CANSUYU MHP'DEN"
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, "Son yıllarda esnafımız kepenk kapatır duruma gelmiş evine ekmek götüremez halde düşmüştür.

Anlayacağınız esnafımız, sanatkarımız can çekişiyor. MHP esnafın cansuyu olacak" dedi.

Edis, seçim çalışmaları kapsamında Bafra esnafını ziyaret etti ve vatandaşlarla MHP'nin seçim beyannamesini paylaştı.

İlçe esnafının büyük sıkıntılar çektiğini ve bu sorunların farkında olduklarını söyleyen Hüseyin Edis, "Toplumun, esnafın bilinçlenmesi için esnafla bire bir görüşerek sorunlarının çözüm yollarını konuşuyoruz, MHP'nin esnafın nasıl cansuyu olacağını anlatıyoruz" diyerek şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye’de gelir dağılımı son dönemlerde iyice adaletsiz bir duruma gelmiştir. Esnaf, evine ekmek götüremez durumda. Her tarafta esnafın durumu içler acısı, esnaf verginin altında borcun altında eziliyor, can çekişiyor. Biz, sorunların hepsini çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümlerini de biliyoruz ve bu sorunları sizlerin desteğiyle biz çözeriz, MHP çözer diyoruz. Hep birlikte yaşanabilecek Türkiye'yi birlikte kuracağız. İnsanların borcunun olmadığı, esnafın vergiler altında ezilmediği çocukların güldüğü Türkiye'yi kurmak istiyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle 1 Kasım'da yaşanabilecek Türkiye'yi kuracağız. Ülkemizin cansuyu olacağız" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.