Ece İpek, Yeni Albümü İçin Anıl Uzun İle Stüdyoya Girdi.

Ece İpek, Yeni Albümü İçin Anıl Uzun İle Stüdyoya Girdi.
Ece İpek plak şirketi ile olan sözleşmesini uzatarak yeni albümü için stüdyoya girdi, albümde gitarları Anıl Uzun çalacak.

 

 

Ece İpek plak şirketi ile olan sözleşmesini uzatarak yeni albümü için stüdyoya girdi, albümde gitarları çalacak.

 

Türkiyeli bir gitarist olan Anıl Uzun 1982 doğmuştur ve profesyonel olarak bağımsız müzik aranjörlüğü, etkinlik organizatörü ve yapımcı olarak çalışmaktadır.

 

, "Ece İpek'in plak şirketi ile yeni bir albüm yayınlamak için imza yenilediğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ece İpek ile yıllardır hem kişisel hem de profesyonel düzeyde çalışıyorum ve kendisi ile müzik yolculuğuna devam etmekten memnuniyet duyuyorum.” dedi.

 

Ece İpek ise “Anıl Uzun, albüm yapım sürecinde ayrılmaz bir kişi oldu. Hem gitar çalarak hem de aranjmanlara katkı sunarak yolculuğuma katkıda bulunduğu için minnettarım. Desteğini takdir ediyorum ve önümüzdeki yıllarda çok daha fazla üretmek ve büyümek için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum." şeklinde konuştu.

 

ise "Çok yetenekli bir sanatçının oldukça verimli ve hatta dâhice diyebileceğim bir müzik projesinin doğmasına ve büyümesine katkıda bulunmaktan çok onur duyuyorum. Ece, modern müzikte çok değerli bir yetenek, bu yolculuğunda ona başarılar diliyorum ve onunla yolculuğa devam etmekten mutluluk duyuyorum." dedi.

 

Yeni Ece İpek albümü 2021 yazında çıkacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.