E ziyetmi E biletmi

Türkiye'de geçtiğimiz hafta resmen uygulamaya giren ve bir çok Şehrin takımlarını derinden yararlayan E-bilet uyğulamasının sancıları halen devam ediyor. Özellikle taraftarıyla meşhur olan ve bir çok maçını taraftar desteğiyle kazanan samsunspor'umuzda bu durumda zarar gören takımların başında geliyor. Peki bu olay nereye kadar sürecek, Taraftar nezamana kadar eziyet çekecek...


Samsunspor taraftarı ilçelerden gelerek takımlarını desteklemek için kilometrelerce mesafeyi hiçe sayıyor. En önemliside binlerce insan deplasmana gidiyor ve sadece 90 dakika için takımlarını yalnız bırakmamak adına nelerle uğruşıyolar nelerle. Bunları hiçe sayarak, Bir tane taraftara daha bir uygulamayı sormadan, Akıl almada yapanlar bu eziyetin cevabını nasıl verecekler...!


Türkiye'nin dör bir yanında taraftarı olan ve en her maç en az 15 bin kişiyle tribünleri dolduran Samsunspor'a PFDK'nun vermiş olduğu şaşırtıcı cezaya anlamak gerçekten çok güç. Tribünlerdeki 2-3 bin kişinin nasıl olurda bukdar büyük bir ceza alacak çirkin tezahüratta bulunur çok garip. Bu cezayı tüm Samsunspor taraftarı adına kınıyor ve adaletin bir an önce yerini bulmasını istiyorum...


Bizler bu armaya menfaasizce sevdalanıp, Hiç bir çıkar beklemeden sadece ve sadece Samsunspor'u benimseyerek doğru bildiğimiz ne varsa onu yaptık. İnsanları yıllarca Tv başından maç izlettirerek gerçek sevdalarından uzaklaştıran zihniyet, Taraftarın toplu tepkisini almaktan çekinen birileri, Yarın bu yaptıklarından çok ama çok büyük pişmanlık duyarak kendini tribüne adamış insanlara hesap verecekler...!


Bu sistemin bir an önce değişmesi ve Play-off maçlarında tıpkı eski günlerdeki gibi hınca hınç tribünlerin doldurulması dileğiyle. Esen Kalın...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Sefa EDİZ Arşivi
SON YAZILAR