E-SPOR TRENDİ

E-SPOR TRENDİ
Ülkemizde 30 milyondan fazla insan farklı dijital platformlarda dijital oyunlar oynuyor. Yerel oyun endüstrisinin büyüklüğü yılda yaklaşık 700 milyon dolar.

Ülkemizde 30 milyondan fazla insan farklı dijital platformlarda dijital oyunlar oynuyor. Yerel oyun endüstrisinin büyüklüğü yılda yaklaşık 700 milyon dolar. Dijital oyun endüstrisi yıllık ortalama % 16 ve % 18 oranında büyüyor. Rekabetçi bilgisayar oyunlarının hem oynatılmasının hem de izlenmesinin elektronik spor kavramına (e-Spor) yol açtığı söylenebilir. Dünyada en az 385 milyon kişi e-spor seyircisi, e-spor oyuncusu 100 milyondan fazla kişi ve Türkiye'de en az 7 milyon oyuncu e-spor ekosisteminde oyuncu ve seyirci olarak yer alıyor. 2017 yılında e-spor dünya çapında 696 milyon dolar gelir elde etti.

Büyükşehir dışındaki bölgelerde görece bile olsa, ağırlıklı olarak genç nüfusun ve özellikle Türkiye'nin genç nüfusun o kadar yaygın olduğu gerçeğine baktığımızda; Türkiye, bölgenin en kritik bölgelerinden birini yapıyor. Ancak buradaki en kritik nokta, elbette bu potansiyeli görerek bu alana yatırım yapacak oyun şirketlerinin ve / veya dağıtım şirketlerinin rolüdür.

Game in Turkey, e-spor Türkiye Oyun Ajansı olarak Türkiye'de online spor oyunlarında faaliyet gösteriyor. Oyuncular ve oyunlar arasında güçlü iletişim kurar ve oyun pazarlama teknikleri ile kurumsal çözümler sunarken; marka iletişimini ve imajını yönetmek için çözüm odaklı taktikler kullanıyor. Game in Turkey tarafından entegre çevrimiçi (online) ve çevrimdışı (offline) pazarlama hizmetleri verilmektedir. Türkiye'de oyun sadece oyun endüstrisine odaklanmak, tüm platformlar için ilgili hizmetler üretebilir. Günümüzde giderek daha popüler olan e-spor oyunları ve oyun endüstrisi profesyonelleri e-spor Türkiye'de altında toplanmaktadır.

Game in Turkey, bir Purple Pan markasıdır ve  Türkiye'nin en tecrübeli ekibine sahip en kapsamlı servisi olan oyun ajansıdır. GIT deneyimi, Game Management (Oyun Yönetimi) ve Game Marketing (Oyun Pazarlaması) gibi uzmanlık ve deneyim gerektiren birçok alanda sunulmaktadır. Game in Turkey e-spor Türkiye Oyun Ajansı; oyun yönetimi, analiz ve öneriler, aktivite teklifleri, oyun bilgileri raporları, en deneyimli oyuncularla burada zaten kanıtlanmış operasyonel yönetim ekibine 7/24 destek veriyor. Game management yani oyun yönetiminde uzman olan ekibi (Yerel Türk Oyun Ustaları) defalarca başarılı lansmanlar ve sürekli operasyonlar için her şeyi yapabileceklerini gösterdiler. Game in Turkey ile oyunların her alanında yönetme, geliştirme ve iletişim gibi kritik alanlarda başarı elde etmek kolaydır.

Detaylı bilgi için; https://www.gaminginturkey.com/en/game-management/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.