DÜZELTEBİLECEK Mİ?

DÜZELTEBİLECEK Mİ?
Samsun Büyükşehir’de 2004’lü yıllardan beri herkesin bildiği ama dile getiremediği bir düzenin Mustafa Demir tarafından yıkılması beklenmekte... Nedir bu düzen?

Büyükşehir Belediye Meclisine giden evrakların büyük bir kısmının imar plan değişiklikleri olduğu bilinmekte. Bu planların ağırlıklı kısmını ise Belde planlama şirketinin yaptığı da evraklardan ortaya çıkmakta. İşte bu noktada Hüseyin Kahraman, Yılmaz Açan ve eşleriyle beraber Ergün Albayrak, Zennube Albayrak isimleri arasındaki düzen çerçevesinde Meclisten imar değişikliklerini geçirdikleri iddiası, kamuoyu tarafından bilinmekte.

Belde planlama şirketinin iki sahibi olan Hüseyin Kahraman ve Yılmaz Açan’ın eşleri İlkadım Belediyesi’nde imar işlerinde çalışmaktalar. Vatandaşlardan gelen imar değişikliği taleplerini yapan Belde planlama projelerini İlkadım Belediyesi’nden geçirdikten sonra İlkadım Belediyesi'nde müdür olan Ergün Albayrak vasıtası ile Büyükşehir Belediyesi’nde İmar işlerinden sorumlu Zennube Albayrak’a havale edip Büyükşehir Meclisinden geçirdikleri iddiası kamuoyu tarafından bilinmekte. 

rtgrtgrtgrtgrtgrtgrtg.jpg

BERMUDA ALTILISI
Büyükşehir Belediye Meclis tutanaklarından edinilen bilgiye göre son 15 yılda Büyükşehir Belediye Meclisine en çok Belde planlamanın evraklarının geldiği ve bu tezgâhın arkasında altı kişinin olduğu iddia edilmekte. Belde planlama ortakları Hüseyin Kahraman ve Yılmaz Açan, eşleri Özlem Kahraman ve Neziha Açan İlkadım’da, gizli ortakları olduğu iddia edilen Ergün Albayrak’ın eşi olan Zennube Albayrak’ın da Büyükşehir’de imardan sorumlu Genel Sekreter yardımcısı olduğu ve tüm planlamaların bu bermuda altılısı tarafından yürütüldüğü iddia edildi.

BELEDİYE BAŞKANLARINI DAHİ TEHDİT EDİYORLARMIŞ
Bu ekibin başı olduğu ileri sürülen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak’ın İlkadım’daki eşi ve diğer arkadaşları ile ilgili Belediye Başkanlarına haber gönderip bunlara dokunursa Büyükşehir Meclisinden hiçbir evrakının geçmeyeceğini söylediği gelen bilgiler arasında. Tam 15 yıldan beri süre gelen bu düzeni yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in bozması beklenmekte. Gazete olarak bu konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna buradan ilan ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum