Düşme Konusunu Kapatan Üç Puan!!!

Son üç maçtır yüzü gülmeyen, bu haftayıda bay geçen Eyüpspor un gözü bizim maçımızdaydı. 90+5 de gelen gol onlara soğuk duş bize ise derin bir nefes oldu. Playof yolunda kendilerine biraz daha sıkıntı olacağız gibi görünüyor. Hayırlısı bakalım.
   Samsunspor lu futbolcularda ise maçın kaybedilme durumunda haftalar öncesinden hazır hale getirdikleri taraftarlardan yana rahatlıkları çok belli oluyordu. Üç ihtimalli maç tatsız tuzsuz başlayıp yediğimiz garip gole kadar da öyle devam etti. Son yedi maçın tamamında rakiplerine kabus olan, geçen sene bizi süperlig den eden Altınordu rakibimizdi. Sağlam pas yapabilen, orta sahası oldukça hızlı ve tempoyu seven bir takım Altınordu. Maçta çok net gördük ki tempo arttıkça Altınordu ard arda pozisyon bulmaya başladı. Berk in büyük hatasından yediğimiz golle donduğumuz anlarda, beraberlik golünü hemen akabinde bulmamız büyük şansımızdı.  Samsunspor un oyundan düşmemesi adına önemli idi gol maça tekrar dengeyi getirdi. İlk yarısı berabere biten maçın ikinci yarısıda berabere bitti bitiyor derken maçın uzatma dakikalarında gelen şık gol statda erken bayram kutlamasına sebep oldu. Ne güzel oldu bir bilseniz. Tanıyıp tanımamanın öneminin olmadığı herkesin yanındaki ile kutladığı üç puan hiçbir şeye değişilmezdi. En azından artık çirkin düşme konusunu kapatacağız.
   Samsunspor forvet ayaklarının bir çok pozisyonu cömertçe harcamasından dolayı maçın son dakikalarında taraftarın stresten ürettiği elektrik inanın samsun şehrini bir hafta aydınlatır.
   Maçta öne çıkan futbolcularımız kim derseniz Fofana, Saviçeviç, Yunus Emre derim. Bu maçta Kayamba nın neden kenarda oturtulduğunu pek anlamış değilim ki 67 de maç berabere iken, Altınordu defansını ısrarla açamıyorken, seri hızlı ve son maçlardaki performansı ile Kayamba düşünülmeyip, haftalardır yedek oturtulan Melih Okutan ın oyuna alınması bence hataydı.
   Artısı eksisiyle 4 haftalık puan kayıplarına santrası olmayan gol ile son vermek Tallo ya nasipmiş. Varolasın Tallo.
   Önümüzde haftalardır pek de istediği sonuçları alamayan, maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturan, bence Süperlig biletinide haftalar öncesinden cebine koymuş rahat bir Ankaragücü var. Yine üç ihtimalli bir maç olarak görüyor Samsunspor umuza başarılar diliyorum.
   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR