DURMUŞ,‘BU MAÇI KAZANDIK VE MUTLUYUZ’

DURMUŞ,‘BU MAÇI KAZANDIK VE MUTLUYUZ’
Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Beşim Durmuş ,”Ortaköy Belediye Şanpinuvaspor maçı galibiyeti ile ikinci sıraya yükseldik ve iyi gidiyoruz ”dedi.

‘SU ANDA 16 PUAN LİGİN İKİNCİ SIRASINDAYIZ’
Ortaköy Belediye Şanpinuvaspor karşısında her iki yarıda üstün bir oyun sergilediklerini hatırlatan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Yeni sezona beş galibiyet bir beraberlik ve iki yenilgi alarak başladık. Su anda 16 puan ligin ikinci sırasında bulunuyoruz. Yükselişimizin devam edeceğine inanıyorum. İlk yarıyı lider olarak kapatmayı hedefliyoruz. Kedimize güveniyoruz ”diye konuştu.

'AHMET TÜZÜN’ÜN DIŞINDA EKSİK OYUNCUMUZ YOK'
Deplasmanda karşılaşacakları Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçının hazırlıklarına bayacaklarını ifade eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Durmuş,” Her maça iyi hazırlandığımız gibi maçada aynı şekilde hazırlanacağız. Ortaköy Belediye Şanpinuvaspor maçında kırmızı kart gören Ahmet Tüzün’ün dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Taraftarlarımızı Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçına bekliyoruz” dedi.Ortaköy Belediye Şanpinuvaspor maçı galibiyeti sonrası soyunma odasında sevinç yaşandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.