''Dünyanın gıpta ile baktığı bir Türkiye var''

''Dünyanın gıpta ile baktığı bir Türkiye var''
Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Muhittin Noyan ve yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisini T.B.M.M'de ziyaret eden Ankara Samsun Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyelerine 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması'nın amacını anlatarak destek istedi. 

ÖNEMLİ KAZANIMLAR
Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Milletvekili Köktaş, " Sivil Toplum Kuruluşları arasında önemli bir misyon edinen hemşehri dernekleri, ilimizin yöresel, kültürel ve sosyal değerlerini gelecek nesillere aktarılmasında güzel çalışmalara imza atıyor. Birlik ve beraberliklerin sağlandığı, insanların biraraya gelerek kaynaştığı ortamları sağlayan hemşehri federasyonlarının ve derneklerinin bu alanda yaptığı etkinliklere de her zaman destek vererek, katkı sağlamaya ve  şahsen katılmaya gayret gösteriyoruz" dedi. 

BÖLGESİNDE GÜÇLÜ TÜRKİYE
Türkiye için önemli bir sürece doğru ilerlediklerini belirten Milletvekili Köktaş, "Milletimizin desteği, siyasi istikrarın sağladığı zemin ile Türkiye bugün bölgesel güç, dünyada da gittikçe itibarı artan bir ülke haline geldi. Milyonlarca mazlumun yaralarını saran, onların hayata tutunmasını sağlayan dünya da söz sahibi bir  Türkiye var. Hedefleri olan, projeleri ve yatırımları ile dünyanın gıpta ile baktığı bir Türkiye var. " diye konuştu.

DESTEK İSTEDİ
16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması'nın amacını anlatarak destek isteyen Milletvekili Köktaş, "Yeni sistem ile birlikte siyasi çekişmelere, koalisyonlara, darbelere, ekonomik krizlere, dış müdahalelere yol açan mevcut zayıf sistemin yerine, istikrarı garanti altına alan güçlü bir yönetim sistemi gelecek. Demokrasiden, özgürlüklerden, insan haklarından, Cumhuriyetimizin kazanımlarından en küçük bir taviz vermeden, yeni bir yönetim sistemi ile Türkiye hedeflerine doğru koşar adım ilerleyecektir" diyerek nazik ziyaretlerinden ötürü Ankara Samsun Dernekler Federasyonu üyelerine teşekkür etti.Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Muhittin Noyan ve yönetim Kurulu Üyeleri'de sıcak misafirperverliğinden ötürü Milletvekili Köktaş'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.