Dünya markaları çadırdan sonra gemiye iniyor

Dünya markaları çadırdan sonra gemiye iniyor
Dünyaca ünlü giyim ve ayakkabı markalarının ürünleri, yüzde 90'lara varan indirim oranlarıyla vatandaşlarla buluşturan Çadır Turnesi'nin altıncı durağı bin metrekarelik çadırla Bursa oldu.

26 Kasım'a kadar şehirde hizmet verecek firma, önümüzdeki ay bir ilke imza atarak 'Gemi Turnesi' adı altında yüzen mağazayla hizmet vermeye hazırlanıyor. Firmanın, yapılan anlaşma kapsamında İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile anlaşarak İDO iskelelerine yanaşarak gemi mağazacılığı alanında hizmet vereceği belirtildi.

Tekstil sektöründe 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren bir tekstil firması tarafından hayata geçirilen 'Çadır Turnesi' ile Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen 26 markasının ürünleri yüzde 90'lara varan indirimle vatandaşların beğenisine sunuluyor. Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin eski yerinde kurulan çadırda, mağazalarda oldukça yüksek fiyatlarda satılan bazı ürünler dörtte bir fiyatından müşterilere sunuluyor.

40 BİN ÇEŞİT ÜRÜN VAR, MAĞAZADA BİN 200 LİRAYA SATILAN ÜRÜN BİZDE 300 LİRA

Çadır sorumlusu Arif Keskin, Türkiye genelinde 20, uluslar arası da 6 markanın ürünlerini sattıklarını söyledi. Keskin, şunları kaydetti: "Proje kapsamında Bursa, altıncı şehir oldu. İnsanlara markalı, kaliteli elit markaları ucuza ulaştırmayı amaçladık. Yoğun ilgi görüyoruz. Bir buçuk aydır Bursa'dayız, çadıra olan ilgiden dolayı bir ay daha uzattık. 26 Kasım'a kadar Bursa'da devam edeceğiz. 40 bin çeşit ürün var. Ürünleri bu kadar indirimli, ucuza satmamızın sebebi çok büyük alımlardır. 10 bin üründen başlıyor 250 bin adet alıma kadar satın almalarımız sürüyor. Bir markadan 100 bin adet de satın almalarımız sürüyor. Fazla miktarda alıyoruz, ucuza mal ediyoruz, ucuza satıyoruz. Çadırımızda yüzde 90'a yakın indirimler var. Dışarıda 200 lira olan gömlek bizde 45 ile 50 lira arasında. Mağazalarda bin 200 liradan satılan montlar 300 lira civarında, bin 700 liralık deri montlar 400 lira civarında. Bin 200 liralık elbise 120 liraya satıyoruz. İngilizlerin ünlü kaban markasının ürünlerini 200 liradan satıyoruz. Yüzde 90'lara varan indirimlerimiz mevcut."

Çadırın bayan reyonu sorumlusu Mine Bayram da "Türkiye'de büyük markaların bulunduğu çadırımızda ceketlerimiz mağazalarda 700 liraya satılırken 150 ve 200 liradan satıyoruz. Kışlık kaban montlarımız büyük marka ayakkabılar 600 liralık ayakkabı 150 ile 200 lira arasından satılıyor." dedi.

Vatandaşlar ise "Fiyatlar çok uygun. Çadır olduğuna şaşırmadık. Bir arkadaşımız tavsiye etti, o yüzden geldim. Piyasaya göre çok düşük gördüm. Tabii ki herkesin bütçesine göre ürün var. Çadır denilince önce şaşırdım. Çadırda bu kadar kalite bu kadar uygun fiyat beklemiyordum. Her bütçeye uygun kıyafetler var." şeklinde konuştu.

İNDİRİM DENİZE İNİYOR

Öte yandan firmanın, önümüzdeki ay içerisinde gemi amğazasını İstanbul Boğazı'nda yapılacak lansmanla hizmete sunacağı belirtildi. Halen Tuzla'da tasarım çalışmaları süren gemi mağazasında da yüzde 90'lara varan indirim uygulanacağı açıklandı.

Firma yetkilileri, "Dünyada ve ülkemizde ilk defa gemi indirim mağazasını hizmete açacağız. İDO ile yaptığımız anlaşma ile İDO'nun tüm iskelelerine gemimiz yanaşacak. Ülkemizin diğer sahil bölgelerine de gemimiz demir atacak. Yüzen mağaza da da indirimlerimiz sürecek." bilgisini verdi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.