DÜNYA GÖZ'DEN ŞİKAYETÇİLER!

DÜNYA GÖZ'DEN ŞİKAYETÇİLER!
Özel Hastanelerin içerisinde, branş(dal) hastanesi olarak hizmet veren 'dünyagöz' hastanesi'nden tedavi ve ameliyat hizmeti alan hastalar şikâyetlerini dile getirdi.

"TAVIR VE İŞLEM HATALI"
Dünya Göz Hastanesi'ne tedavi için müracaat eden hastalardan bazıları doktorun tavrından şikâyet ettiği gibi gereksiz yere gözünde yırtık var diye argon lazer uygulaması yapılmış. Hasta lazer uygulamasından sonra görme kaybına uğradığını söylediğinde doktor muayene bile etmeden soğuk bir tavırla hastayı odasından uzaklaştırmış. Hasta"Tavır ve yaptığı işlem olarak tamamen hatalı olan doktordan şikâyetçiyim" diyor.

"KONTROL İÇİN PARA İSTENMİŞ"
İnternet ortamında Sağlıkla ilgili şikâyetler bölümünde bir başka hasta ise,"Dünya Göz Hastanesi'nde lazer ameliyatı oldum. Ertesi gün doktor bana 2-3 ay sonra kontrola gel dedi. Kontrol için randevu almak istediğimde kontrol süresinin 1 ayda dolduğunu, tekrar muayene ücreti ödemem gerektiği söylendi. Ameliyat için zaten para verdim. Sadece gözümün durumuna bakacak, benden para istendi"şeklinde şikâyetini yaptı. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.