DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ZİYARETİ

DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ZİYARETİ
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde, Dünya çocuk günü nedeniyle Çağlayan İlkokulunu, İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer ve ilçe protokolü ziyaret etti.

Dünya çocuk günü nedeniyle, İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Hakan Akçay, Emniyet amiri İbrahim Özden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ile birlikte Çağlayan İlkokulu ziyaret edilerek çocuklara hediyeler verildi.

img-6359.jpg

Her alanda çocuklarla birlikte olmanın ayrıca mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan İlçe Kaymakamı Meriç Dinçer, " Çocuklar geleceğimizin teminatıdır. Sadece bir gün değil, her gün çocuklarımızın olmalı, onların güler yüzünün solmaması, geleceğe ümitle bakmalarını sağlamak ve vatanına milletine faydalı bir birey olmaları için başta aileler, idareci ve öğretmenlerimiz, kısacası hepimiz üzerimize düşen görevi yaparak, gelecek adına iyi nesillerin yetiştirilmesinde hepimiz pay sahibi olmalıyız.  Bugünde tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum “dedi. Çocuklar başta kaymakam Dinçer olmak üzere ziyarete gelen herkese sevgi gösterisinde bulunarak teşekkür ettiler, fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. Köksal ÖNER

img-6357.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.