DÜĞÜNLERİN ADRESİ ALTIN MEŞE PARK

DÜĞÜNLERİN ADRESİ ALTIN MEŞE PARK
Samsun Canik İlçesinde bulunan deniz manzarası ve yeşilin atmosferiyle dikkatleri üzerine çeken Altın Meşe Park, evlenecek çiftlerden büyük ilgi gördü.

Kır düğünlerinin vazgeçilmez adresi farklı ve nezih dekorasyonuyla dikkatleri üzerine çeken Altın Meşe Park, mutlu bir hayata adım atmak isteyen çiftlerin adresi oldu. 


Altın Meşe Park İşletme Müdürü Ercan Eler yapmış olduğu açıklamasında '' Yaz aylarının gelmesi ile birlikte evlenecek çiftlere özel ve en nezih ortamı sunarak, düğünlerini Altın Meşe Park kır bahçesinde ve havuz çevresinde gerçekleştiriyoruz. Çiftlerin ihtiyaçlarına kusursuz cevap vererek kır düğünlerinin ve havuz çevresinde düğünlerinin adresi olmayı başardık. Düğün yemeği, düğün pastası, aile yakınları için hazırlık odası ve ücretsiz otopark gibi hizmetlerimizle güler yüzlü ve deneyimli ebimizle sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Profosyenel ekibimizle birlikte,hazırladığımız organizasyonlarla hayallerinizdeki düğünü gerçeğe dönüştürüyoruz. Çiftlerimizin en özel ve mutlu anılarını hatırlayabileceği  anılara ev sahipliği yapıyoruz. Yaptığımız düğünlerden olumlu cevaplar alıyoruz.  Bu da bizi sevindiriyor. Gelen konuklarımıza profesyonel düğün danışmanlarımız ile organizasyonunuzun tüm detaylarını planlayabilir; zengin  menümüzle hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebilirsiniz. Altın Meşe Park düğün kampanya ve fiyat bilgileri için, düğün danışmanlarımıza 0362 228 12 40 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 
Düğünlerin yanı sıra nişan, sünnet, siyasi parti seminerleri gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz '' dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.