"DUALARIMIZ ONLARLA BERABER"

"DUALARIMIZ ONLARLA BERABER"
'Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü' anma programında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve refahı için mücadele eden Mehmetçiğimizin, güvenlik güçlerimizin Allah yardımcı olsun, dualarımız onlarla beraberdir." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu tarafından Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda düzenlenen, “Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü” anma programına katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Samsun Hançerli Camii İmam Hatibi Ayhan Ünveren tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu.

fuat-4.jpeg

ALTIN HARFLERLE YAZDILAR
Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Seven'in açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Kurtuluş mücadelesinde yurdumuzu işgal etmeye ve esaret zinciri vurmaya kalkışanlara karşı destansı mücadeleler veren büyük kahramanlık ve cesaret gösteren Aziz milletimiz şanlı bir direniş örneği göstermiş, tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.

fuat-2-001.jpeg

TARİHİ MİRAS
Toprağı vatan yapan, üstün bir kararlılık ve inançla yurdunu savunan ecdadımız, kahramanlık destanımızın her aşamasına şahit olmuş ve şerefli bir duruş sergilemiştir. Dün olduğu gibi bugün de ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynamak isteyenlere gereken cevabı veriyor, vermeye de devam edeceğiz. Kahraman ecdadımızdan devraldığımız bu toprakları ve tarihi mirası en güzel şekilde değerlendirerek, geliştirerek ve koruyarak insanımızın istifadesine sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya gayret göstereceğiz. 

fuat-1-002.jpeg

RAHMET VE MİNNETLE ANILDI
Bu anlamlı günde vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarılması yolunda mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve refahı için mücadele eden Mehmetçiğimizin, güvenlik güçlerimizin Allah yardımcı olsun, dualarımız onlarla beraberdir. Tüm Gümüşhanelilerin 15 Şubat Düşman İşgalinden Kurtuluşu Günü’nün 102’inci yıldönümünü kutluyor, Gümüşhaneli vatandaşlarımıza saygı ve selamlarımı iletiyorum." diyerek sözlerine son verdi. 

fuat-7.jpeg

KURTULUŞ ANLATILDI
Konuşmaların ardından Prof. Dr. Alparslan Demir tarafından Gümüşhane’nin Kurtuluşu adlı bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından Samsun Valisi Osman Kaymak, günün anısına Prof. Dr. Alparslan Demir’e Atatürk Anıtı Heykeli hediye etti. ‘Gümüşhane’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü’ anma programına ayrıca, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, dernek başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum