DSİ’NDE İŞİ NE

DSİ’NDE İŞİ NE
Geçtiğimiz günlerde DSİ çalışanlarını rahatsız ettiği için dövülen Oktay Öztürk Atakum Polis Karakolu’na gidip şikayetçi olmuştu.

. Ancak her ne Hikmetse Öztürk’ün dayağı yemiş olmasına rağmen DSİ’ni ziyaretten hala daha vaz geçmediği ortaya çıktı. Sürekli olarak DSİ çalışanlarını rahatsız eden bu şahsı kapıdan içeriye almak istemeyen güvenlik görevlisine de hakaretlerde bulunduğu iddia edildi.

 

                                     ŞANTAJ MI YAPIYOR

    Sürekli olarak DSİ ye gidip çalışanlara sizi haber yapacağım şeklinde tehditler savurduğu iddia edilen Bayram Uzunoğlu, Öztürk’le ilgili DSİ çalışanlarının adeta pes dediğini ifade eden bazı DSİ, çalışanları bu şahsın DSİ’ne alınmaması gerektiğini ifade ettiler. Şahsın sürekli DSİ’ne gitme nedenlerinin başında DSİ Müteahhitlerinden beklenti içerisinde olduğu bu minvalde bazı DSİ yöneticilerini araya sokarak Müteahhitlerden yararlanmaya çalıştığı iddia edildi.

 

                         BÖLGE MÜDÜRÜ VE ŞUBE MÜDÜRÜ İÇERİ ALMASIN

 

    Sürekli olarak DSİ çalışanlarını rahatsız eden, hatta DSİ Bölge Müdürünü ilk atandığı zaman DSİ Genel Müdürlüğüne asılsız iddialarla Şikâyet edip, yıldırmaya çalışan bu şahsı DSİ Genel Müdürü ve diğer yetkililerin tanıdıkları için artık yazdığı Şikâyet dilekçelerini işleme koymadıkları gibi telefonlarına da çıkmadıkları öğrenildi. Sürekli DSİ camiasında rahatsızlık yaratan bu şahsı DSİ Bölge Müdürü’nün ve 71. Şube Müdürlüğünün bu şahsı kapıdan içeri almamaları gerektiği ifade edildi.

 

                                         MÜDÜRLER YÜZ MÜ VERİYOR

 

    DSİ Bölge Müdürünün ve Şube Müdürlüğünün bu şahısla görüşmemeleri gerekmesine rağmen gerek Bölge Müdürlüğü gerekse 71. Şube Müdürü bu şahsı ciddiye alıp görüşmeleri hem kamuoyu tarafından hem de DSİ camiası tarafından ciddi anlamda tepki almakta. Gazete olarak bu olayın üzerine gitmeye devam edeceğiz, bu şahsa yüz veren idarecileri, DSİ Genel müdürü, Orman ve Su işleri Bakanlığını bilgilendireceğimizi kamuoyuna buradan ilan ediyoruz.

A.Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum