Dr. Metin Kuruoğlu 19 Mayıs'ta

Dr. Metin Kuruoğlu 19 Mayıs'ta
Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu seçim ziyaretleri kapsamında Ondokuzmayıs ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

"BU DAVAYA HİZMET EDENLERİN YANINDA OLDUK"
AK Parti Ondokuzmayıs  İlçe Başkanı Sn.İrfan Kalaycı 'yı ziyaret eden Dr. Metin Kuruoğlu yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. "Samsunluya hizmet edebilmek için var gücümle çalışacağım ,  Samsun 'u daha ileriye taşımayı asli görev edindim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve bu davaya hizmet edenlerin yanında olduk" dedi.


"KARDEŞLİK İÇERİSİNDE OLURSAK HER ENGELİ AŞARIZ"
Buradan Ondokuzmayıs Belediye Başkanı Sn. Osman Topaloğlu’nu ziyaret eden Dr. Metin Kuruoğlu, Birlik beraberlik kardeşlik içinde her engelin aşılacağını söyleyen,Türkiye'nin 2023 hedeflerine adım adım ilerlediğini kaydetti."Bu süreçte bizler de halkımız ve yarınımızın bireyleri olacak olan çocuklarımızın geleceği için elimizden gelenin en iyisini yaparak destek olmaya çalışacağız" dedi. Karşılıklı fikir alışverişin yapıldığı ziyaret iyi temenniler ile son buldu.

"HEDEFİNİZ BÜYÜK, YÜKÜNÜZ AĞIR"
Sonrasında 19 Mayıs Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Dr. Metin Kuruoğlu" AK Parti'mizin koyduğu hedeflere ilerleyen bu yolda yer almak ve söz sahibi olmak için desteğinize talibiz "dedi. Samsun ve 19 Mayıs ilçesi için yapılabilecek hizmetlerin  üzerinde durulduğu ziyaretten sonra Dr. Metin Kuruoğlu halk pazarında esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. 19 Mayıs İlçe Gençlik Kolları ile lokma dağıtarak vatandaşlarla sohbet eden Dr. Metin Kuruoğlu "Gençlerimiz önemlidir. Yarının bireyleri, davanın temsilcileri, vatanın bekçileri onlar olacak. Bizlerden sonra ülkemizin dümenine bu günün gençleri geçecek. Bu ülke onlarla birlikte daha büyük hedeflere daha sağlam bir şekilde ilerleyecek. Genç kardeşlerim, hedefiniz büyük yükünüz ağır. Bu nedenle çok çalışmalısınız. Başarının yolu çok çalışmaktan geçmektedir. Ülke olarak biz gençliğimizden çok şey beklemekteyiz. Bu yolculukta bizlere ihtiyacınız olduğunda , her daim  yanınızda olacağız. Allah bu kutlu yolda yar ve yardımcınız olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.