DOSTLUK BULUŞMASI İLKADIM’DA GERÇEKLEŞTİ…

DOSTLUK  BULUŞMASI  İLKADIM’DA  GERÇEKLEŞTİ…
Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Yılport Samsunspor – İnegölspor mücadelesi öncesi her iki takımın taraftarları ile dostluk buluşmasında bir araya geldi.

Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen dostluk buluşması Samsunspor ve İnegölspor taraftarını bir araya getirirken buluşmaya katılan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkdım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Futbol dostluk ve paylaşım ile güzeldir ve bu ortamı daim kılmak için taraftarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcıların da katıldığı programa İnegöl Samsunlular Derneği Başkanı Şaban Kayan, Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ümit İren ile Samsunspor ve İnegölspor taraftarları katıldı.

8-005.jpg

BAŞKAN TOK’A ATKI İLE TEŞEKKÜR

Her iki takımın taraftarlarının aynı masada toplanarak spor üzerine samimi sohbetlerin gerçekleştiği buluşmada İnegöl Samsunlular Derneği Başkanı Şaban Kayan ve Samsunspor Taraftar Derneği Başkanı Ümit İren Başkan Tok’a spora verdiği destekler ve böylesi anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiği için kendi takımlarının atkılarını hediye ederek teşekkür ettiler.

9-008.jpg

BAŞKAN TOK; “SPOR DOSTLUKLA GÜZEL”

Hem saha için de hem de dışında futbolun dostluk çerçevesinde gelişmesinin önemine değinen Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Futbol ülkemizde çok sevilen ve büyük kitlelere hitap eden önemli bir spor dalı. Ancak yaşanan bazı olaylar zaman zaman hepimizi üzüyor. Bir spor dalı ile şiddetin hiçbir zaman bağdaşmayacağı bilinci ile biz yerel yöneticilere de büyük görevler düşüyor. Bugün şehrimize misafir olarak gelen İnegölsporlu taraftarlarımızı da en iyi şekilde ağırlamamız gerektiği düşüncesiyle İnegöl Samsunlular Derneği ve Samsunspor Taraftarlar Derneği ile gerçekleştirilen anlamlı buluşmada yer almaktan büyük mutluluk duydum. Hem bu organizasyonu gerçekleştiren derneklerimize hem de burada bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

7-009.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.