DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU

DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU
Yılport Samsunspor antrenmanlarında yeni sezon hazırlık çalışmalarının başlangıcından bu yana görülen dostluk ve samimi ortam camiaya güven veriyor. 

Teknik Direktör İrfan Buz'un göreve gelmesiyle birlikte camiada oluşan inanç ve güven ortamı her geçen gün daha da perçinleniyor. Buz ve heyeti futbolcular üzerinde mutlak hakimiyet sağlarken aynı zamanda antrenmanların oldukça güleryüzlü ve neşeli geçmesi dikkatleri çekiyor. Hem takım içi uyum ve dostlukla hem de işini kaliteli yapmaya gayret ederek disiplinle yürütülen çalışmalar sezon sonunda şampiyonluk ipinin göğüslenmesinde en büyük etken olacak.

manset-3-002.JPG

YALNIZ BIRAKMIYOR
Kırmızı-beyazlı ekipte göze çarpan bir başka detay ise yönetimin takımı asla yalnız bırakmıyor oluşu. Başta Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık olmak üzere Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar'ın sürekli takımla birlikte olması antrenmanları, hazırlık sürecini yakından takip etmesi camia üzerinde oldukça güvenli bir görüntü çiziyor. Heyecanla ve büyük bir istekle takip edilen idmanlar futbolcular üzerinde de olumlu etkiler bırakıyor.

manset-1.JPG

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.