DÖRT GOL VE 3 PUAN

DÖRT GOL VE 3 PUAN

Ptt 1.lig sevabı ve günahı ile geçen hafta start aldı. Bütün takımlar zirve mücadelesi yapabilmek için kadrolarını güçlendirirken samsunspor da boş durmayıp kadrosua 8 yeni futbolcu ekleyerek güçlenen takımların başında geliyor. Liglerin ilk haftası her zaman zor geçer ve zor geçmiştirde samsunspor geçen senenin süper genç dinamik ekibi Altınordu ile deplasmanda farklı kazanarak rakibini eze eze kazanmasını bildi. 4-0 gibi rakibi karşısında farklı galip gelmeyi başaran kırmızı şimşekler böylece ilk haftanın lig lideri olmasını başardı.Samsunspor yenilediği kadrosu ile sahada yer alırken bu kadrosunun içerisinde sakat sakat mücadele etmesine rağmen Ofoedu oynadığı müthiş futbolu ile Samsusporu farka taşıyan ve ateşleyen bir futbolcu oldu. 


Altınordu zaman zaman etkin bir futbol sergilese de baskı kurmaya çalışsa da bu Samsunspor’u  skor ve fazla oynamanın verdiği rahatlığın doğru sonucu olmuşdur. Geçen hafta gazetem Denge Spor servisinde yazdığım köşe yazımda şöyle bir başlık atmıştım “Nasıl başlarsan öyle gidersin” diye. Öyle de oldu… samsunspor rakibinin sert oynamasına karşı attığı gol kadar kaçırdığı da oldu. Böylesine muhteşem bir futbolla alınan farklı skorda futbolcularımızı tek tek değerlendirmek mümkün değil. Ama şunu inkar etmemek gerekiyor. Samsusporun galibiyet yolunu açan Ofoedu bunlardan biriydi. Henüz hazır olmamasına rağmen ilerleyen haftalarda daha çok iyi olacağının müjdesini vermiş oldu.


Ekigho bana göre daha hazır değil gibi. İlerleyen haftalarda o da gollerini sıralayabilecek gibi geliyor bana. Hasan ve mustafa sevgi bildiğiniz gibi mükemmeldiler. Kalede Furkan ise tam not aldı. Defansta Ndiaye ve Oğuzhan görevlerini en iyi yapan futbolcuların başında geliyorlardı. Samsunspor Lig’e dört gol ve 3 puan ile başladı ve ilk haftada liderlik koltuğuna oturdu. Samsunspor ilerliyen haftalarda eksiklerini tamamlayarak futbolcuların bir bölümü güç kazanır  birlikte oynama alışkanlıklarını pekiştirirlerse ortaya muhteşem Samsunspor çıkar. Samsuspor süper lig umudu ile başladığı Ptt 1. Lig ‘de aldığı farklı galibiyet ile rakiplerine göz dağı vermiş oldu. Arkadaşlar bu lig’in sonu süper lig. Şimdiden Samsun’a ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR