DÖNÜŞÜN MUHTEŞEM OLSUN!

DÖNÜŞÜN MUHTEŞEM OLSUN!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Yılport Samsunspor bugün saat 13:30'da deplasmanda çok kritik bir maça çıkacak.

Taraftarlarıyla birlikte kenetlenerek haftalardır güzel sonuçlara imza atan Kırmızı Şimşekler, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Keçiörengücü'nden şok bir mağlubiyet aldı. Sezona hızlı bir giriş yapan ve ivmesini sürdürmek isteyen Yılport Samsunspor, bugün Sarıyer deplasmanında kazanmak zorunda. Şampiyonluk yolunda farkın açılmaması için mücadele edecek olan Samsunsporlu futbolcular maç saatini sabırsızlıkla beklemeye başladı. 

Taşkın Uyarmıştı
Teknik direktör Taner Taşkın, Samsun'da gerçekleşen son antrenman öncesinde Sarıyer mücadelesinin 6 puanlık bir maç olduğunu hatırlatarak oyuncularına uyarılarda bulunmuştu.

Deplasman Karnesine Güveniyor
Bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 6 maçta hiç mağlubiyet almayan Yılport Samsunspor'un 4 galibiyeti ve 2 beraberliği bulunuyor. Deplasmanda oynadığı maçlarda rakip filelere 9 gol kaydedip kalesinde 3 gol gören Kırmızı Şimşekler'in deplasman karnesinde 14 puanı bulunuyor. 

Evinde Henüz Kaybetmedi
Bu sezon evinde çıktığı 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sarıyer, sadece Kastamonuspor 1966 ile berabere kaldı. Konuk ettiği takımlara 10 gol atıp kalesinde 5 gol gören İstanbul ekibi bu maçlarda 13 puan topladı. 

Taraftar Kontenjanı
Zirve yarışında bir hayli önem arz eden Sarıyer - Yılport Samsunspor mücadelesinde Samsunsporlu taraftarlara yaklaşık 240 kişilik yer ayrılacağı öğrenildi.

Arslan Yönetecek
Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda oynanacak olan Sarıyer - Yılport Samsunspor maçında hakem Yiğit Arslan düdük çalacak. Arslan’ın yardımcılıklarını ise Çetin Öncel, Batuhan Gültek ve Bersan Duran üstlenecek.


Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.