Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DÖNME DOLAP

Ülkemizde olanlarla, OLDURULMAK istenenlerin bu günkü hali ile, MISIR da olanlara doğru kaydırılmak istendiğidir.Sözde kendisini DEMOKRASİ HAVARİSİ gibi gösteren, ABD ve onun terbiyesinden geçirilmiş olan BATILI ülkeler, kendi dışındaki ülke ve insanları SÖMÜRÜLME hedefi olarak gördüklerinden, isimleri EMPERYALİST’ e çıkmıştır.

 

MİLLİ İRADE, SEÇMEK ve SEÇİLMEYE dayalı gerçek DEMOKRASİ ancak onların işine geldiği ve isteklerine uyulduğunda uygulanabilir bir temayül olurken, MISIR örneğinde görüldüğü gibi, Halk ne isterse istesin, ZORLA ve DARBE yolu ile milletin içinden çıkan, ASKERİ – SİLAHLI GÜÇ kullanılarak DEMOKRASİNİN RAFA KALDIRILMASI TOTALİTER bir rejimin desteklenmesi ABD nin alışkanlığıdır.

 

15 Temmuz 2016 kalkışması aynı kaynaktan idare edilen, ABD destekli bir DARBE girişimi olduğudur. GİRİŞİMİN ne denli boyutlarda olduğu, ÖLDÜRÜLEN İNSANLARIMIZ, YARALANAN VATANDAŞLARIMIZ, TAHRİP EDİLEN BİNALARIMIZ ile ortadadır. Ana hedef olarak REİSİ CUMHURUMUZUN seçilmiş olması, Ülke kalkınmasında LİDER ROL oynayan R.TAYYİP ERDOĞAN’ın seçilmiş olması nın, diğer katliamlar için TOPLU MEZAR YERLERİNİN HAZIRLATILMASI, Millet içindeki VATAN HAİNLERİNİN İHANETLERİNİ göstermiştir.

 

Bunca ihanete rağmen, ABD li üst kademe subayların, Darbe malulü Sayın Genel Kurmay Başkanımızı ziyaretleri nin ne tür bir YÜZSÜZLÜK ve İKİLEMİN göstergesidir.

 

Bu birleşik kareler elbette ki gerçeği ifade etmektedir. 

Bu resim ve ifadeler 250 ŞEHİT 1561 YARALI ve GAZİ ile ortada iken, KATLİAM listelerindeki MİLYONLARI için MAMAK başta olmak üzere birçok yerde ÇUKURLAK HAZIRLAYAN vatan hainlerine sormak gerekir, NE UĞRUNA-HANGİ KAFA ile bu işlere bulaştınız. KÂFİRLERİN ve MÜNAFIKLARIN sözlerine nasıl aldandınız. HAŞHAŞİLERİN tarihteki durumu bilinirken, bu işe DİN adına soyunmuş, arkasındaki KÂFİRLERDEN güç alan bir adama kandınız. HEM DÜNYA – HEM DE AHİRETİNİZİ REZİL ETTİNİZ. . . 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR