DOLAR BOZDURMA KAMPANYASINA TAM DESTEK

DOLAR BOZDURMA KAMPANYASINA TAM DESTEK
ASKON Samsun Şubesi’nden DOLAR BOZDURMA KAMPANYASINA TAM DESTEK!

Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi, ‘Ülkesini seven vatan evlatları kendi para birimine dönüyor’ sloganıyla başlatılan Dolar ve Euro bozdurma kampanyasına destek verdi.

Konuyla alakalı olarak bir açıklama yapan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, “Ekonomik bir savaş var. Bu ekonomik savaşı da yenersek Türkiye’yi hiç bir güç durduramaz. ASKON Samsun Şubesi olarak üyelerimizle birlikte Dolar ve Eoru bozdurma kampanyasını destekliyoruz. Gezi Olayları, 17-25 Aralık Yargı Darbesi ve 15 Temmuz Darbe girişimiyle Doların seyrinin anormal bir şekilde değişti. 2013 Dolar 1.77 seviyelerindeydi, bu olayların ardından 2014 yılında 2.13oldu. 2015’te 2.91 ve 2016 yılının ilk çeyreğinde Dolar 3.45 seviyelerine ulaştı. 2016 yılının ikinci çeyreğinde 3.70 civarında olması bekleniyor. Dahası da var; dolar 2017’nin ilk yarısında 4.20 ve ikinci yarısında 5.00 olması öngörülüyor.

BUNUN ŞAKASI YOK!

Doların bu seyrinin Türkiye’yi ekonomik olarak boğmaya çalışmak olduğuna dikkat çeken ASKON Furkan Okudan “Şu anda ellerinde kalan tek seçenek ekonomiyi çökertmek! Hedefleri belli: Tüm oyunlarını bozan Erdoğan'dan kurtulmak, Türkiye’yi siyasi ve ekonomik olarak güçsüz bırakmak, Suriye'deki 'Kuzey Kürt koridorunu' tamamlamak, Bizi IMF’ye muhtaç hale getirmek, Irak’ı tamamen ele geçirmek, Enerji yollarına hakim olmak.” Diyerek şöyle devam etti; “ Ya tamamen biteceğiz esir olacağız ya da şaha kalkacak, Büyük Türkiye olacağız. Bunun için bütün Samsun halkını Dolar ve Euro’lrını bozdurmaya davet ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum