DOLAR BOZDURANA FİDAN HEDİYE

DOLAR BOZDURANA FİDAN HEDİYE
Atakum Belediyesi kampanya başlattı..'Dolarını bozduranın adına fidan dikiliyor'

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dolar bozdurup makbuzunu belediyeye ulaştıran vatandaşların adına fidan dikeceklerini açıklayarak, “Vatandaşlarımız dolar bozdurarak hem Türk Lirasını güçlendirecek, hem de Karadeniz'in incisi Atakum İlçesinde dikili bir ağaçları olacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine dolar yatırımlarını bozdurarak Türk Lirasına çevirenleri teşvik etmek için bir kampanya da Samsun’un Atakum Belediyesinde başladı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dolarını bozdurup makbuzunu belediyeye ulaştıranlar adına fidan dikimi yapacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Yastık altınızdaki dolarlarınız bozdurup, TL yapın" çağrısı üzerine harekete geçen milyonlarca vatandaş soluğu döviz bürolarında aldı. Türkiye’nin çeşitli illerinde bu çağrıya destek vermek isteyen çok sayıda işadamı ve esnaf kampanyalar düzenlemeye başladı. Bu kampanyaların birisi de Samsun’dan başlatıldı. Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dolar bozdurup, makbuzunu belediyeye ulaştıranların adına fidan dikimi gerçekleştireceklerini açıkladı. Başkan Taşçı, “Dövizin hızlı yükselişi karşısında Türk Lirasının değer kaybetmesine karşılık Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrı üzerine vatandaşlarımız dolarlarını bozdurup TL'ye çevirmeye başladı. Biz de, çığ gibi büyüyen bu kampanyaya kendi tarzımızda bir destek vermek istedik. Dolar bozduran vatandaşlarımız, makbuzlarını belediyemize ilettikleri koşulda, kendi adlarına fidan dikeceğiz. Döviz bozdurarak hem Türk Lirasını güçlendirecekler hem de dikili bir ağaçları olacak. Herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Miktarının hiç önemi yok. Önemli olan ekonomimize katkı vermek, dış güçlerin ülkemiz üzerindeki kirli oyunlarını bozmak” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.