Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

DOKUNULMAZLIK KALDIRILMALI HDP LİLER TUTUKLANMALI

 

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

HDP li, TBMM sığınmış PKK lılar hakkında 650 FEZLEKE VAR. PKK ÖRGÜTÜNE DAHİL OLMANIN 15-18 yıllık cezası, YARDIM ve YATAKLIK yapmanın 8-9 cezası ile karşı karşıya olan HDP lilerin artık işi zor. Er kişilerin geri plana çekildiği, kadınların öne itildiği siyasi söylemlerde, şu anda 6 kişi ile ilgili FEZLEKE için, “ BU SİYASİ BİR OPERASYONDUR. BU SİYASİ OPERASYON HEPİMİZE YAPILMIŞ BİR OPERASYONDUR” derlerken,  Aba altından sopa gösterir gibi, “ Başbakana bakarak siyaset yapmak, kimseyi SORUMLULUKTAN kurtarmaz diyerek , batan siyasetlerinin son çığlıklarına atıyorlar.

Bunlara sormak gerekir. Siz ne milletisiniz. Binlerce Müslüman Kürt ve Türk’ü öldürürken. daha dün, Ankara’nın göbeğince MASUM ve GÜNAHSIZ insanları KATLELDERKEN, , hangi inanca hizmet ediyordunuz. DİN, İMAN gibi  değerleri tanımayan, AR, NAMUS gibi değerlere önem vermeyen,  dağ yaşayışında, zorla ailelerden kopartılan çocukları her türlü ahlaksızlığa sevk eden, SAPIK bir uygulamada davranışların hangi inanca uyduğunun sorgulanmasıdır. ŞEYTANA ve ATEŞE tapma ayinlerinin yapıldığı,  Terör kamplarındaki AHLAKSIZLIĞI ve TECÜVÜZLERİ görüp yaşayarak, kamptan kaçan ZİLAN isimli kadının, birkaç yıl evvel HÜRRİYET gazetesindeki anlatımları, bu AHLAKSIZLIKLARA en somut örnek olurken, aynen devam eden uygulamanın, hiçbir insanca kabul edilebilir olamayacağıdır.

HDP li kadın bazı vekillerin, Dağdan inen teröristlerle kucaklaşma sahneleri, belki de bir özlemin, geçmişteki yaşanılan hallerin görüntüsünü vermektedir. 

Şu anda ŞEYTANIN askerleri olarak görev yapan İSRAİL, kendi bölgesindeki KATLİAMLARA ilaveten, Bölgemizdeki YAHUDİ ve ERMENİ KÜRTLERİ, ORGANİZE ETMEKTEDİR. Kuzey İrak ve Suriye’deki  oluşumun İSRAİL’i, SÖZDE,İRAN tehdidine karşı, arada TAMPON bir bölge oluşturmak olarak gösterilirken, Batının ve Rusya’nın PETROL üzerine oynadığı Müslüman kıyımı İnsanlık DRAMI olarak ortaya çıkmaktadır.   

İRAK’ı bölerek bunu yaptılar.  Sünni ve Müslüman Türkiye’de de böyle bir tampon bölge oluşturmak, İsrail’ in günümüz için GÜVENLİK açısından planı, ARZ-I MEV-UD planına göre’de genişleme hudududur. Bu plan içinde, Sünni Kürkler İMHA EDİLECEK, Yahudi ve ERMENİ Kökenli kürtler hayat hakkı bulacaktır.

İslam’ın birleştirici ve bütünleştirici emirleri doğrultusunda, bin yıldır ANADOLU’ da kardeşçe yaşayan bütün milletler, ALLAH’ın KULU ve Peygamberin ÜMMETİ olarak birbirine kopmaz bağlarla bağlanmıştır. Bu bağları. Piyon HDP ve PKK nın koparmaya gücü yetmeyecektir.

 

İDAM CEZASININ GETİRİLMESİ-HDP lilerin tasfiye edilmesi ile bu sorun bitecek, ülkemiz rahat edecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR