Doktor çift, salon yerine balonda nikah kıydı

Doktor çift, salon yerine balonda nikah kıydı
SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde, doktor Muammer Beslen ile Şaziye Mert Beslen'in nikahı yerden metrelerce yükseklikte kıyıldı. Balona binen genç çiftin bu sıradışı nikahını, Bafra Belediye Başkanı AK Partili Zihni Şahin kıydı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin turizmin gelişmesi ve canlandırılması için Bafra İlçesi'nde faaliyete geçirdiği balon turunda ilk nikah kıyıldı. Havacılık tutkunu olan ve Bartın'da doktorluk yapan Muammer Beslen ile yine kendisi gibi doktor olan Şaziye Mert Beslen çifti, nikahlarını gözyüzünde kıymaya karar verdi. Genç çift, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve iki şahit ile birlikte sıcak hava balonuyla havalandı. Bu sırada cübbesini giyen Başkan Şahin, genç çiftin bu sıradışı nikahını şahitlerin huzurunda kıydı.

Nikah yeri olarak salon yerine balonu tercih eden ve gökyüzünde 'Evet' diyen genç çift büyük bir mutluluk yaşarken, gelin Şaziye Mert Beslen evlilik cüzdanını ile poz verdi.

HAVACILIK TUTKUNU ÇİFT

Beslen çifti, gökyüzünde nikah kıymanın hem heyecanı hem de mutluluğu içinde  olduklarını belirtti. Doktor Muammer Beslen, eşi ile birlikte havacılık tutkunu olduklarını bu yüzden böyle bir nikah kıymaya karar verdiklerini söyledi. Gökyüzünde genç çiftin nikahını kıyan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, ilk kez havada bir çiftin nikahını kıydığını belirterek, "Benim içinde bir ilk ve büyük bir anı oldu. Genç çifti bu cesur kararlarından dolayı kutluyorum" diye konuştu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.