DOKA VE ORHAN İLE PRENSİPTE ANLAŞMA SAĞLANDI

DOKA VE ORHAN İLE PRENSİPTE ANLAŞMA SAĞLANDI
Samsunspor transfer de hız kesmiyor. Kırmızı beyazlılar daha önce Samsunspor'da forma giyen futbolcular ile bir bir prensipte anlaşmaya devam ediyor.

 


YÖNETİM KOLLARI SIVADI
Samsunspor'da sezonun ikinci yarısında kadroya dahil edilmek istenen ve transfer listesinde adı geçen futbolcular tek tek ortaya çıkmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekipte daha önce top koşturmuş ve son olarak Başakşehir'in kadrosunda yer alan Orhan Taşdelen ile prensipte anlaşmaya vardıkları belirtildi. Öğle saatlerinde sizlerle paylaştığımız Başakşehir'in bir diğer futbolcusu Doka'nın ise turuncu mavi Kulüp ile masaya oturduğu ve karşılıklı anlaşarak bonservisini eline aldığı kaydedildi. Samsunspor her iki futbolcu ile prensipte anlaşma sağlarken arada ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. Öte yandan her iki futbolcunun Samsunspor ile prensipte anlaşma sağlanması noktasında Başakşehir'in başarılı Teknik direktörü Abdullah Avcının'da onay verdiği gelen bilgiler arasında.


HEDEF 9 TRANSFER 
Sezon başı transfer yasağı nedeniyle geçen sezon kadroda bulunan bir çok isimle yollarını ayırmak zorunda kalan ve takımın hemen hemen yarısının genç ağırlıklı kadro ile ligde başlayan Kırmızı Beyazlıların bu olumsuzlukların ardından yapacağı 8 veya 9 transferle sezonun ikinci yarısına bomba gibi bir başlangıç yapmak hatta Play-off hattında yer almak istiyor. Samsunspor'un görüşme halinde olduğu ve prensipte anlaşma sağlayacağı tüm transfer haberlerini an ve an sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.