DOĞRU HAMLELER YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ

DOĞRU HAMLELER YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ
Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, "Geçen sezon istediğimizi elde edemedik. Ancak bu yıl doğru hamleleri yaptığımızı düşünüyoruz" dedi.

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Fotomaç gazetesine yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon bu ligin acemiliğini yaşadık. İyi bir kadromuz vardı. Favoriydik ama maalesef antrenör anlamında demek ki doğru seçimler yapamadık. 'Samsunspor'un bu ligde ne işi var' algısı ile hareket ederek yanlış yaptık. Oysa her ligin kendi içerisinde zorlukları var. Bu nedenle geçen sezon istediğimizi elde edemedik. Ancak bu yıl doğru hamleleri yaptığımızı düşünüyoruz. İrfan Buz hoca ile başarılı olacağız. Tabi ki şu anda bir harbin içerisindeyiz. Kırmızı alarm durumundayız. Bu takımı hak ettiği lige eze eze çıkaracaktır diye düşünüyorum." dedi.

"FEDERASYONA İLETTİK"
Geçen sezon Samsunspor'un 14 puanının gasp edildiğini de belirten  Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, "Biz Samsunspor'uz. Nasıl olsa hallederiz. Hakemleri de yeneriz dedik ama canımız çok maçta yandı. Biz bu hataların hepsini TFF'ye ilettik. Tabi hiçbir şey çıkmadı, ses seda yok. Ayrıca bu ligde başka oyunlar da oynanıyor. Bu konuda TFF'nin gerekenleri yapması gerek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum