DOĞALGAZDA SONA GELİNDİ

DOĞALGAZDA SONA GELİNDİ
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, yapılan çalışmalar kapsamında ilçenin yüzde 98'ine doğalgaz ulaştığını belirtti

Doğalgaz dağıtım firması tarafından yeni döşenen doğalgaz hat çalışmalarını inceleyen ve ilgililerden bilgi alan İkiz, yüklenici firma tarafından 2017 yılı için planlanan doğal gaz hat döşeme çalışmalarının sona gelindiğini söyledi.
Bu yıl ilçede Çay, Medrese, İcadiye, Yeni Mescit, Yeni Mahalle, İnönü ve 25 Mayıs Mahallelerinde doğal gaz çalışması yapıldığını bildiren İkiz, "Doğalgaz hat döşeme 2017 çalışma programının sona gelindi. İlçemiz genelinde doğalgaz kullanımı arttı. Bu Mahallelerimiz ile doğal gaz, ilçemizin yüzde 98'ine ulaşmış oldu." dedi.
Kalan yüzde 2'lik kesimin ise 2017 yılında doğal gaza kavuşacağını anlatan İkiz, "Elimizde olmayan nedenlerle bu yıl bitmesi planlanan doğal gaz altyapı çalışmalarının yüzde 2'si kaldı. 2018 yılında çalışmalar tamamlanarak ilçemizin tamamına doğal gaz vermiş olacağız. Havza Belediyesi olarakta bizler doğalgaz çalışmaları ile bozulan yolların tamir ve yenilemem çalışmalarına ara vermeden devam etmekteyiz." diye konuştu.
İkiz, doğalgazın çevreci bir yakıt olduğuna dikkati çekerek, doğalgaz kullanımın artması ile kış aylarında oluşan hava kirliğinde de ciddi düşüş yaşandığını ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.