DOĞAL GAZA İLGİ ARTIYOR

DOĞAL GAZA İLGİ ARTIYOR
Doğal gaza olan ilgi artıyor

Doğal gaz dağıtım faaliyetlerinde, sorunsuz hizmet anlayışı ve ileri teknoloji kullanarak; Samsun halkına güven, konfor ve tasarruf sunmak, çevrecilik bilincine katkıda bulunmak misyonu ile Tekkeköy, Canik, İlkadım ve Atakum ilçelerinde, doğal gaz dağıtım faaliyetlerini sürdüren SAMGAZ 250.000 BBS aboneye hizmet vermektedir.

SAMGAZ YENİ BİNASINA TAŞINACAK

SAMGAZ Genel Müdürü Sn.Yılmaz KOLSAN yaptığı açıklamada “2006 yılı itibariyle Liman Mah. Gezi Cad. No:8 İlkadım adresindeki Abone Merkezimiz ile Sanayi Mah. Selyeri Mevki Tekkeköy adresindeki Genel Müdürlük binamızda hizmet verilmektedir. Ancak artan abone sayımız ve gelişen tüketici ihtiyaçları ayrıca şirketimiz çalışma şartları ve süreçleri göz önüne alındığında kapsamlı bir hizmet binası ihtiyacı oluşmuştur. Uzun zamandır gündemimizde olan bu yeni hizmet binası ile ilgili çalışmalarda son aşamaya gelinmiştir. Taşınma işlemlerimizin tamamlanması ile birlikte en kısa sürede yeni binamızda Esenevler Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:14 Atakum/SAMSUN adresinde hizmet vermeye başlayacağız” dedi.
DOĞAL GAZ EN ÇEVRECİ ve EN EKONOMİK ENERJİ KAYNAĞI

Doğal gaz, konut ve sanayide en ucuz yakıt olma özelliğini korumaya devam ediyor. Verilere göre doğal gaz; kömür, odun ve elektrik olmak üzere 4 enerji türünün en avantajlısı.

Doğal gazın çevreci bir yakıt olduğunu söyleyen SAMGAZ Genel Müdürü Sn.Yılmaz KOLSAN, doğal gazın hem çevreci hem de tasarruflu bir yakıt olduğunun altını çizdi. Kolsan “Çevreci bir enerji kaynağı olan doğal gaz verimli bir yakıt olmasının yanı sıra enerji tasarrufu da sağlamaktadır. Doğal gaz çevreci bir enerji kaynağıdır. Havayı kirletici kükürt oksitleri ve karbon tanecikleri gibi atık maddeler meydana getirmez” dedi.

Dünyada kullanımı hızla yaygınlaşan doğal gazın, yüksek ısıl değeri ve diğer nitelikleriyle önemli bir tercihe dönüşmekte olduğundan bahseden Kolsan "Birçok özelliği bünyesinde barındıran doğal gazın tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi şehrimizde de kullanımı yaygınlaşmaktadır. Amacımız konforlu, çevreci ve ekonomik olan bu yakıtı güvenli bir şekilde halkımızın kullanımına sunmaktır" dedi.

YAZ DÖNEMİNDE ABONELİK ÇAĞRISI

Kolsan kış aylarında ve özellikle bayram öncelerinde meydana gelen yoğunlukları önlemek adına yaz aylarında abonelik yapılması konusunda çağrıda bulunarak “Abonelerimiz yaz dönemlerinde doğal gaza geçiş için başvuru yapmayıp kış ayı başlangıçlarında doğal gaza geçiş için başvuruda bulunarak kısa sürede doğal gazın açılmasını istiyorlar. Böyle olunca aynı dönemde yoğunluklar yaşanıyor, bu yoğunluk sadece şirketimiz tarafında değil, yetkili firmalar tarafında da yaşanıyor ve tesisat yapım süreçleri de uzuyor” dedi.

Kolsan ayrıca dairelerde tadilatların da gündeme geldiği yaz dönemlerinde tesisatlarda yapılacak değişikliklerin yetkili firmalar aracılığı ile yapılması gerekliliğinin altını çizdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.