DİYET Mİ ÖDÜYOR?

DİYET Mİ ÖDÜYOR?
Sağlık ve Eğitim üzerine bir kaç firmanın kurucu başkanı olan Dr. Ersin Yılmaz hakkında geçtiğimiz aylar içerisinde bazı suçlamalarda bulunuldu. Dr. Yılmaz'ın verdiği cevap gazetemizde de yayımlandı.

PARALEL YAPININ NEFERİ!
Sabah gazetesinde yayımlanan haberde; Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaşlılarla ilgili ihaleleri Dr. Ersin Yılmaz'ın Kurucu ortağı olduğu Yaşlı Bakım Merkezi'ne verdiği ve bu sayede 20 Milyon (20 Trilyon) liranın bu Merkeze aktarıldığı ve Ersin Yılmaz'ın Paralelci olduğu iddiası vardı. Gazetenin manşeti: 'Paralel Yapının Neferi Doktora Milyonluk Kıyak' şeklindeydi ve Dr. Ersin Yılmaz bu iddialara basın toplantısı ile cevap verdi. 'Paralelci değilim' diyerek iddiaların yalan olduğunu söyledi.  

İSTİFA ETTİĞİNİ SÖYLEDİ
Gazetemizde de yayımlanan Dr. Ersin Yılmaz'ın suçlamalara verdiği cevapta; bu miktarın 20 Milyon lira olmayıp 8.745 TL.(8 Trilyon 745 Milyar) olduğunu, ayrıca haberde kullanılan 'Paralelci Doktor' ifadesinin gerçeği yansıtmadığını, Canik Başarı Üniversitesi'nde bir süre Mütevelli Heyet'te görev aldığını daha sonra istifa ederek ayrıldığını açıkladı.

SİYASİ OTORİTE İSTEMİŞ
Gazetede paralel yapı neferi ve hükümet düşmanı olduğu iddiasını hayretle karşıladığını söyleyen Dr. Ersin Yılmaz, "Canik Başarı Üniversitesi'nde son derece iyi niyetlerle ve siyasi otoritelerin (acaba kim bunlar) de desteği doğrultusunda görev yaptım. 6 Mayıs 2013 tarihinde de Canik Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyet üyeliğinden ayrıldım" şeklinde konuştu.

YANDAŞ GAZETELERE KIYAK
Dr. Ersin Yılmaz'ın bilinen Kurucu Ortağı ve sahibi olduğu bir kaç şirketi var. Clinic-a Tıp Merkezi, Mavi Kuşak Yaşlı Bakım Merkezi, Kuzey Yıldızı Çocuk Akademisi. Görüldüğü üzere Dr. Yılmaz, hem Sağlık ve hem de Eğitim alanında faaliyet göstermekte olup, Büyükşehir Belediyesi'nin gazetesi olduğu iddia edilen bir gazete ile son zamanlarda Büyükşehir Belediyesi ile arasını düzelten bir diğer gazeteye şirketlerinin tam sayfa ilanlarını vermesi bazı çevrelerce "Diyet mi ödüyor" şeklinde yorumlara neden oldu. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.