Diyanet-Sen 2. Nolu Şubeden, Büro Memur-Sen’e Ziyaret

Diyanet-Sen 2. Nolu Şubeden, Büro Memur-Sen’e Ziyaret

Samsun Diyanet-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nuri Özkan, Cemal Akbulut, İbrahim Arıcı ve İbrahim Yıldız, Bir süre önce yeni hizmet binasına taşınan Samsun Büro Memur-sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetin kurulu Üyeleri Selami Lafci, Kasım Erdem ve Ahmet ince’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Demirbaş, Yeni hizmet binanız hayırlı olsun, hayırlı hizmetler yapmak nasip olur, üyelerimize hizmeti böyle nezih bir ortamda verme fırsatı veren şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Dedi. Demirtaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabiber’e “Selalarla Durdurulan Türkiye” saati hediye etti.

Karabiber, Şahsım ve yönetim kurulu üyeleri adına bu nazik ziyaretinin den dolayı teşekkür ederim. Yeni hizmet binamızda üyelerimize daha rahat ortamda hizmet ve ağılama yapabileceğiz. Hizmet binamızı ziyaretiniz bizleri memnun etti. Ayrıca anlamlı bu hediye için çok teşekkür ederim. Sendikacılık faaliyetlerimiz bu burada artarak devam edecektir. Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.