Divanbaşı Mahallesi Meydan Çalışmaları Başladı

Divanbaşı Mahallesi Meydan Çalışmaları Başladı
Köy iken mahalle statüsüne geçen Divanbaşı mahallesinde ki meydan çalışmalarını yerinde inceleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu mahalleliler tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Meydan çalışmasından mutlu olduklarını vurgulayan mahalle sakinleri Başkan Sarıcaoğlu'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu, "Mahallelerimizi modern bir yer haline getirebilmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Divanbaşı mahallemizde ki meydan çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Amacımız tüm mahallelerimizi çamurdan kurtarıp onların modern bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak. Divanbaşı mahallemizin tamamlanmasının ardından diğer mahallelerimizinde sırayla meydanlarını yapıp vatandaşlarımızın temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz " dedi.

VATANDAŞ MEMNUN
Başkan Sarıcaoğlu'nun çalışmaları yerinde incelemesinden ve kendileri ile ilgilenmesinden dolayı Divanbaşı mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Mahallelerinde ki çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini vurgulayan mahalle sakinleri Başkan Sarıcaoğlu'na çay ikramında bulunup sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.